TEKEL işçileri 2 Şubatta miting yapacak

TEKEL işçileri 2 Şubatta miting yapacak

TEKEL işçileri 2 Şubat’ta miting yapacak Tek Gıda-İş İstanbul 2 No’lu Şube Başkanı Yunus Duru ve Cevizli TEKEL işçileri gazetemizi...

A+A-

TEKEL işçileri 2 Şubat’ta miting yapacakTEKEL işçileri 2 Şubat’ta miting yapacak

Tek Gıda-İş İstanbul 2 No’lu Şube Başkanı Yunus Duru ve Cevizli TEKEL işçileri gazetemizi ziyaret etti.

Tek Gıda-İş İstanbul 2 No’lu Şube Başkanı Yunus Duru ve Cevizli TEKEL işçileri gazetemizi ziyaret etti. TEKEL’in özelleştirme süreci hakkında bilgi veren Duru, özelleştirmeye karşı 2 Şubat’ta Kadıköy İskele Meydanı’nda miting düzenleyecekleri bilgisini verdi.

TEKEL işçileri de özelleştirmenin durdurulması için her şeyi yapmaya hazır olduklarını, mitingin de verdikleri mücadelenin bir parçası olduğunu belirttiler. Özelleştirme sürecinde seslerini sadece Evrensel ve Hayat Televizyonu’nun duyurduğunu belirten işçiler, seslerini duyurmayan diğer gazete ve televizyonların gerçek yüzlerini bir kez daha gördüklerini ifade ettiler. TEKEL’e ait fabrikaların bulunduğu illerde yaptıkları mitinglerin ardından Ankara’da büyük bir miting düzenlemeye hazır olduklarını söyleyen işçiler, tüm sendikaları, kitle örgütlerini ve siyasi partileri cumartesi günü yapacakları mitinge davet ettiler.

İstanbul / EVRENSEL - 31 Ocak 2008 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.