TKP 3 Şubat Mitingine Katılım Çağrısı Yaptı

TKP 3 Şubat Mitingine Katılım Çağrısı Yaptı

TKP, İstanbul'da AKP Karşıtı Mitingde...AKP'yi İstemiyoruz!Türban Amerikancılıklarını örtmeye yetmeyecektir.Ülkemizin bütün...

A+A-

TKP 3 Şubat Mitingine Katılım Çağrısı YaptıTKP, İstanbul'da AKP Karşıtı Mitingde...

AKP'yi İstemiyoruz!

Türban Amerikancılıklarını örtmeye yetmeyecektir.

Ülkemizin bütün değerlerini özelleştirme politikasıyla emperyalizme ve sermayeye peşkeş çeken AKP hükümeti bugün ülke emekçileri üzerinde sömürü politikalarını daha da yoğunlaştırmaktadır. AKP tarafından Meclis'e sunulan yasalar, emekçi halkımızın daha da yoksullaşacağı, kazanılmış haklarının bir bir elinden alınacağı bir süreci beraberinde getirecektir.

Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası yasa tasarısı girişimleri ve Telekom, Tekel, Halk Bankası özelleştirme süreçleri bir yandan devam ederken bir yandan da ABD'nin ılımlı İslam projesini hayata geçirmek için yeni yasaları dayatmaktadır.

Yükseköğrenimde türbanın önünü açmak için MHP ile anlaşan AKP, aynı zamanda ülkemizin bir toplumsal gerçeği olan Alevilere dönük tutumu tam bir iki yüzlülüktür. Sivas katliamının hesabını veremeyenler, Türkiye'de özgürlükten bahsedemezler.

Biz Türkiye Komünist Partisi olarak, inanca saygılı olduğumuzu ancak gericiliğe karşı olduğumuzu bir kez daha söylüyoruz. Amerikancı AKP, türbanı amerikancılığını örtmek için kullanmaktadır.

Biz Türkiye Komünist Partisi olarak, inanca özgürlüğe evet, AKP'ye hayır diyoruz. İşçi düşmanı AKP, türbanı sömürüyü örtmek için kullanmaktadır.

3 Şubat Pazar günü Kadıköy İskele Meydanı'nda Pir Sultan Abdal Kültür Derneği tarafından düzenlenecek ve "Öğretimize, özgürlüğümüze, onurumuza ve geleceğimize sahip çıkıyoruz" adıyla yapılacak olan AKP karşıtı mitinge TKP İstanbul İl Örgütü olarak katılacağımızı bildiririz.

Basına ve Kamuoyuna duyurulur.

Yer: Kadıköy İskele Meydanı, saat 13:00
Buluşma Yeri: Tepe Natilius Alışveriş Merkezi önü, saat 12:00

TKP İstanbul İl Örgütü
31 Ocak 2008

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.