Topkapı'nın hafızından çocuklara tuzak!

Topkapı'nın hafızından çocuklara tuzak!

Topkapı’nın hafızından çocuklara tuzak!Topkapı Sarayı’nda 24 saat Kuran okuyan hafızlardan biri, erkek çocuklarla cinsel ilişkiye...

A+A-

Topkapı’nın hafızından çocuklara tuzak!Topkapı’nın hafızından çocuklara tuzak!

Topkapı Sarayı’nda 24 saat Kuran okuyan hafızlardan biri, erkek çocuklarla cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla tutuklandı

Topkapı Sarayı’nın Kutsal Emanetler Bölümü’nde 24 saat Kuran okuyan hafızlardan S.E. (35), internette tanıştığı yaşları 14 ile 16 arasında değişen erkek çocuklarla cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla tutuklandı. S.E.’nin, tanıştığı çocukları para vererek ya da hediye kontör alarak cinsel ilişkiye zorladığı ileri sürüldü.

Geçen hafta Bayrampaşa’daki İsmet Paşa Parkı’nda bir kişinin linç edilmeye çalışıldığı ihbarı üzerine polis ekipleri, olay yerine sevk edildi. Parka gelen polisler, bir kişinin yaklaşık 10 kişi tarafından linç edilmeye çalışıldığını gördü.

Polis, linç olayına karışan kişileri gözaltına aldı. Linç girişiminde bulunanlar poliste verdikleri ifadede, dövdükleri kişinin arkadaşlarına cinsel tacizde bulunduğunu iddia etti. S.Y., “Arkadaşım C.D. internette bir sapıkla tanıştığını söyledi. Ben de bu kişiyle tanışıp onu yakalatmak için internet adresini aldım. İnternetten konuşmaya başladık. ‘Kamerayı aç’ dedi. ‘Sen hoş çocuksun, sana kontör alayım’ dedi. 100 kontör gönderdi. Buluşma teklif etti. Bana mesaj atıyordu, ‘Sadece seni seveceğim’ dedi. Fantezilerimi sordu. Buluşma yeri olarak Bayrampaşa’yı verdim. Arkadaşlarla da sözleştik. Arkadaşlarım da bizi takip ediyordu. C.D. kardeşi C.D., E.D., M.G. bizi takip etti. İsmet Paşa Parkı’na geldik. Elimi tutunca arkadaşlarıma bağırdım, dövmeye başladık. Bu kişi 1 yıl boyunca 15 yaşındaki C.B., 16 yaşındaki R.Y. ve birkaç kişiyle daha para karşılığı ve kontör alarak birlikte olmuş” dedi.

Suçlamaları reddetti

Linç girişimi sırasında yaralanan S.E. iddiaları reddetti. S.E., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İki şüpheli de E.’ye yardım edip yer temin ettiği gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Evli ve iki çocuk babası

Polis, soruşturma kapsamında S.E.’nin Eminönü’ndeki evinde arama yaptı. Evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen S.E.’nin evindeki bazı CD’lere el konuldu. Polis, cinsel istismara uğradığı ileri sürülen erkek çocukların ifadeleri doğrultusunda Çapa’da bulunan bir başka eve de baskın düzenledi.

Burada S.E.’nin kullandığı belirtilen bilgisayara da el konuldu. S.E.’nin tanıştığı kişileri kiralık tuttuğu bu eve getirdiği ileri sürüldü.

Fatih Müftülüğü, bünyesinde çalışan S.E. için “Süresiz izne çıktı” açıklamasında bulundu.

DHA İstanbul
MİLLİYET - 26 Nisan 2008

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.