TSK'ya sanal alemden saldırı

TSK'ya sanal alemden saldırı

TSK'ya sanal alemden saldırıKurmay subayların da aralarında olduğu TSK mensupları yıpratılmaya çalışılıyor "Terör bünyeye...

A+A-

TSK'ya sanal alemden saldırıTSK'ya sanal alemden saldırı

Kurmay subayların da aralarında olduğu TSK mensupları yıpratılmaya çalışılıyor

 "Terör bünyeye sızmış" başlığıyla yayın yapan internet sitesinde, başta kurmay subaylar (albay, yarbay, binbaşı ve yüzbaşılar) olmak üzere astsubay, askeri personel ve askeri öğrencilerin yakın akrabalarının, terör örgütü üyesi oldukları öne sürülerek Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yıpratılmaya, subayların terfileri engellenmeye, yönetici konumuna yükselmemelerine çalışılıyor.

Söz konusu sitede, iftira atılarak "fişlenen" TSK mensuplarının, görev yaptığı bölgenin yanı sıra terör örgütü üyesi yakın akrabasının ismi, üye olduğu örgüt adı, TC kimlik numarasına yer verilerek adeta ailenin soyağacı çıkarılarak listeler oluşturulması dikkat çekiyor. Sitelerde, Türk ordusunun mensuplarına yönelik suçlamalar yapılıyor.

Propaganda mektubu

http://isbirlikcihainler.googlepages.com/index.html ve http://tskveteror.4reds.info/index.html adreslerinden yapılan yayınlarda TSK mensubu (şimdilik general adı yok), ancak başta general, subay, astsubay ve askeri öğrencilerden birçoğunun akrabasının terör örgütü PKK üyesi olduğu yalanıyla ordu yıpratılmaya çalışılıyor.

"Terör bünyeye sızmış" adıyla yayın yapan sitenin açılış sayfasında "Orduların İşgal Edildi Atam!" başlığıyla yayımlanan propaganda mektubunda TSK için ağır iftiralara yer verilerek özetle şöyle deniliyor:

"Cumhuriyeti korumak ve kollamakla görevlendirdiğin orduların işgal edildi!!! Aynen öngördüğün gibi, aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, Cumhuriyeti korumak ve kollamakla görevlendirdiğin ordumuzun her köşesi bilfiil işgal edilmiş... Terörist yandaş ve yardakçılarınca işgal edilmiş! Bölücülerce işgal edilmiş! Gericiler ve şeriatçılarca işgal edilmiş! Cumhuriyeti korumak ve kollamakla görevlendirdiğin orduların işgal edilmiş Atam. Ankara'nın en seçkin ve saygın tepesinde, o kartal yuvası kabrinden başını bir kaldır ve bak, gök mavisi gözlerinin uzandığı en uzaktan en yakınına kadar, emanetini korumak ve kollamakla görevlendirdiğin ordularının işgalini gör!"

İftira atılıyor

Sitenin "ilgili personel " başlıklı link bağlantısıyla açılan bir diğer sayfasında, "Akrabaları terör örgütü üyesi olan TSK personeli" başlığıyla, TSK üyelerinin ve örgüt üyesi olduğu iddia edilen yakınlarının isimlerine yer veriliyor. Yakınları terör örgütü üyesi olduğu iftirasına uğrayan TSK mensuplarının adları, aynı sayfada, "General", "Subay", "Astsubay", "Sivil Memur", "Öğrenci" başlıklarıyla detaylandırılması dikkat çekiyor. Bu listenin, "General" bölümünde haber yayına hazırlandığı sırada isim bulunmuyordu. Ancak, diğer TSK kadrosu bölümlerinde birçok isme ve görev yaptığı bölgeye yönelik bilgilere yer veriliyor.

GERÇEK GÜNDEM - 19 Şubat 2008

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.