Tunç, Aydınlar ve Yavuzel: Pir Sultan’ın izinden yürüyenleriz

Tunç, Aydınlar ve Yavuzel: Pir Sultan’ın izinden yürüyenleriz

Ferhat Tunç, Pınar Aydınlar ve Gökhan Yavuzel, ortak bir bildiri yayınlayarak, "Sosyal Medya'da çeşitli isim ve gruplarla şahsımıza gönderilen silah resimleri, sindirmeye yönelik mesa

A+A-

 

Sosyal medya üzerinden linç kampanyası yürütülüp ölümle tehdit edilen Ferhat Tunç, Pınar Aydınlar ve Gökhan Yavuzel, ortak bir bildiri yayınladı.

“ÜRETKENLİĞİMİZİ VE MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Bildiride, “Biz Toplumcu-Gerçekçi sanat anlayışına inanan ve bu minvalde, bütün zorluklara rağmen sanat hayatımızı idame ettirmeye çalışan bireyler olarak; son günlerde bize karşı yapılan acımasız tehditlere ve hakaretlere karşı boyun eğmediğimizi, aksine dayanışma ve mücadele ruhumuzu daha çok güçlendirdiğini belirtmek isteriz” diyen Tunç, Aydınlar, Yavuzel, şunları belirtti;

“Sosyal Medya’da çeşitli isim ve gruplarla şahsımıza gönderilen silah resimleri, sindirmeye yönelik mesajlar ve ölüm tehditleriyle bizi yıldıracağını zanneden güruhlar çok iyi bilsin ki, bir adım bile geri atmıyoruz. Çünkü biz, “dönen dönsün, ben dönmem yolumdan” diyen Pir Sultan’ın izinden yürüyenleriz.

Tarihten bu yana toplumu için üreten sanatçılar ve aydınlar çoğu zaman iktidarların hedefi haline gelmiştir; ancak, sadece direniş gösterenler, zalimlerin gücünü kırmış ve saltanatlarını yenilgiye uğratmıştır.

Her ne pahasına olursa olsun, özlemini kurduğumuz aydınlık günlerin yakın olduğunu çok iyi biliyoruz. Koşulların zorluğu ve etkisinin sonuçlarını düşünmeksizin, üretkenliğimizi ve mücadelemizi sürdüreceğimizi kamuoyuna saygıyla bildiriyoruz.”

(HABER MERKEZİ)

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.