Tunceli'de okul açılışı !

Tunceli'de okul açılışı !

Tunceli'de okul açılışı !Munzur Koleji'ne bağlı fen ve Anadolu lisesi açıldı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Tunceli'ye...

A+A-

Munzur Koleji'ne bağlı Fen ve Anadolu lisesi açıldıTunceli'de okul açılışı !

Munzur Koleji'ne bağlı fen ve Anadolu lisesi açıldı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Tunceli'ye gelen Devlet Bakanı Faruk Çelik ve Reha Çamuroğlu, Özel Munzur Koleji'ne bağlı Fen ve Anadolu lisesinin açılışını gerçekleştirdi.

Tunceli'nin ilk özel okulu olan Munzur Koleji Erkam Özel Öğretim İşletmeleri A.Ş tarafından 2003 tarihinde eğitim-öğretime açılmıştı. Munzur Kolejine bağlı Fen ve Anadolu lisesinin açılışının Cumhurbaşkanının Tunceli gezisine denk gelmesi dikkat çekti.

Açılışa milletvekilleri Reha Çamuroğlu, Necati Çetinkaya ve çok sayıda işadamı katıldı. Bakan Çelik, okulun yaptırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Özel Munzur Koleji Müdürü Rıza Yıldız, okul hakkında bilgi vererek, bölgedeki eğitim faaliyetlerinin önemine değindi. Tunceli'nin ilk özel fen ve Anadolu lisesi olma özelliğini taşıyan okulda 244 öğrencinin eğitim görmesi bekleniyor.

Alevi örgütlerinin 8 Kasım'da Kadıköy'de düzenleyeceği Büyük Alevi Mitingi'nin hemen öncesinde gerçekleşen Cumhurbaşkanının Tunceli gezisine, CEM Vakfı Başkanı İzzettin Doğan, AKP'nin başarısızlıkla sonuçlanan 'Alevi Açılımı'ndan sorumlu milletvekili Reha Çamuroğlu, Alevi Çalıştayları'ndan sorumlu Devlet Bakanı Faruk Çelik ile birlikte katılması "Alevi Açılımına (!) Cumhurbaşkanı da katıldı" yorumlarına neden oldu.

Alevihaber.com - 7 Kasım 2009

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.