Türbanlı sağlık personeline soruşturma

Türbanlı sağlık personeline soruşturma

Türbanlı sağlık personeline soruşturma!   Hayrünisa Gül'ün Konya ziyareti sırasında 112 Ambulansı'nda görevlendirilen...

A+A-

Türbanlı sağlık personeline soruşturmaTürbanlı sağlık personeline soruşturma! 
 
Hayrünisa Gül'ün Konya ziyareti sırasında 112 Ambulansı'nda görevlendirilen türbanlı Acil Tıp Teknisyenine soruşturma başlatıldı

CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül'ün eşi Hayrünisa Gül'ün Konya ziyareti sırasında 112 Acil Servis Ambulansı'nda görevlendirilen türbanlı Acil Tıp Teknisyeni hakkında, Sağlık Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Konya'da Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubat Kampusu'nda Sabancı Vakfı tarafından tarafından yaptırılan Dilek Sabancı Konservatuvarı'nın açılışına Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül de katılmıştı. Özel uçak ile Konya'ya gelen türbanlı first Lady Hayrünnisa Gül, protokol üyeleri tarafından havaalanında karşılanırken, olası bir acil durumda müdahale etmesi için görevlendirilen 112 Acil Servis Ambulansı içerisinde bulunan türbanlı sağlık teknisyeni dikkat çekmişti. Gazetecilerin kendisini görüntelediğini fark eden sağlık teknisyeni ambulansın içerisinine binerek güneşliğini indirmiş, bir süre önde oturduktan sonra da ambulansın arka bölümüne geçmişti.

Yaşanan olayın gazetelerde yer almasının ardından 112 Acil Servis Ambulansı'nda Acil Tıp Teknisyeni olarak görev yapan türbanlı sağlık çalışanı hakkında İl Sağlık Müdürlüğü tarafından soruşturma açıldığı öğrenildi. Ambulansın görevlendirilmesinin ise Sağlık Müdürlüğü'nün talimatı ile 112 Başhekimliği tarafından yapıldığı öğrenildi. Ambulansta göre yapan ve adı açıklanmayan acil tıp teknisyeninin ise 4 ay önce göreve başladığı belirtildi.

VATAN - 7 Kasım 2007

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.