Ülkemizi ve Üniversitemizi Gericiliğe Teslim Etmiyoruz

Ülkemizi ve Üniversitemizi Gericiliğe Teslim Etmiyoruz

Üniversite Konseyleri Derneği, üniversite öğretim üyeleri arasında "Gericiliğe İzin Vermeyelim" imza kampanyası başlattı. Kampanyada...

A+A-

Ülkemizi ve Üniversitemizi Gericiliğe Teslim EtmiyoruzÜniversite Konseyleri Derneği, üniversite öğretim üyeleri arasında "Gericiliğe İzin Vermeyelim" imza kampanyası başlattı. Kampanyada toplanan imza sayısı 1000'e yaklaştı.

Ülkemizi ve Üniversitemizi Gericiliğe Teslim Etmiyoruz

İmza kampanyamızın ilk gününde toplanan imza sayısı 1000'e yaklaştı!

Gericiliğe İzin Vermeyelim!

Gerici ve liberallerin “türbana özgürlük” ittifakı Türkiye üniversitelerinin yüz karasıdır!

Türbanın neyi örttüğünü görmemekte ısrar eden, türbanı özgürlükler zemininde ele almakta direnenlere aydınlanmacı, kamucu ve yurtsever akademisyenler olarak sesleniyoruz: Türban bugünün Türkiyesi’nde “bireysel özgürlük” konusu değildir. Türban AKP’nin gericiliğini-piyasacılığını örtüyor, türban ABD emperyalizmini, ABD’nin AKP eliyle Türkiye’yi İslam cumhuriyetine dönüştürme sürecini örtüyor.

Üniversitede türbana izin vermeyeceğiz; biliyoruz ki türban aklın ve kadının esaretidir, gericiliğin hakim kılındığı yerde bilim yapılamaz.

Ülkemizi ve üniversitemizi gericiliğe teslim etmeyeceğimizi ilan ediyoruz.

İnternet sitemizden topladığımız imzalar

Siz de imza atın!

Not: İmzalarınız elimize geçtikten sonra olası kötü niyetli müdaheleleri engellemek amacıyla incelendikten sonra listeye eklenmektedir. İmzanızın listede bulunmamasının başka bir nedeni de imza kampanyasının şu aşamasında doğrudan üniversite bileşenlerinden gelen imzalara odaklanmak istememizdir. Anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz.

http://www.universitekonseyleri.org/

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.