Vakit terbiyesizliği

Vakit terbiyesizliği

Vakit'in 'Gencer' terbiyesizliğiMilano’daki evinde solunum ve kalp yetmezliği sonucu yaşamını yitiren sanatçı Leyla Gencer’in...

A+A-

Vakit terbiyesizliği

Vakit'in 'Gencer' terbiyesizliği

Milano’daki evinde solunum ve kalp yetmezliği sonucu yaşamını yitiren sanatçı Leyla Gencer’in vasiyetini birinci sayfadan veren Vakit Gazetesi büyük bir terbiyesizliğe imza attı.

La Diva Turca” olarak da anılan soprano Leyla Gencer'in külleri, vasiyeti üzerine Dolmabahçe'den İstanbul Boğazına serpildi.

Dün, Bugün gazetesi yazarı Nuh Gönültaş'ın 'niye kirletiyorsunuz suyumuzu!' diyerek karşı çıktığı vasiyeti bugün Vakit Gazetesi aşağılama ve hakaret içeren bir haberle gündeme getirdi.

Dinimiz inançlara saygıyı öğütlerken, hoşgörü İslam'ın temeliyken, ülkemizi yırdışında başarıyla temsil etmiş bu saygın sanatçıyla Vakit'çiler aşağıdaki rezil ifadeleri layık gördüler.

Böylece yobaz kafaların inanç hürriyetinden ne anladığını da açıkça ortaya koymuş oldular...

'Türkiye çöplük mü' başlığıyla verilen haberde Leyla Gencer 'Türk halkının dinin beğenmeyip Hristiyan kalmakta ısrar eden' biri olarak tanımlanıyor 'Boğazı kirletmeye kimsenin hakkı yok' deniliyor.

İŞTE VAKİT GAZETESİ'NİN O HABERİ

Türkiye çöplük mü?

"Türk halkının "din"ini beğenmeyip "Hırıstiyan" kalmakta ısrar eden, "Türkiye'yi beğenmeyip ömrünü İtalya'da geçiren soprano Leyla Gencer'in, yakılan cesedinin küllerinin Boğaz'a serpilmesini istemesine büyük tepki var... vatandaşlar 'Boğaz'ı kirletmeye kimsenin hakkı yok!.. Türkiye çöplük mü?.. Herkesin vasiyeti yerine getirilecekse, Yusuf Bozkurt Özal'ıbn naaşının defninde niye kıyametler koparıldı" dediler."

16 Mayıs 2008 - VATAN

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.