Vakit yine hedef gösterdi

Vakit yine hedef gösterdi

Vakit ‘içkini kap gel’ eyleminde gözaltına alınan kişiyi ‘Ayyaşbaşı komünist çıktı’ başlığıyla teşhir ettiVakit gazetesi Moda’da her Cuma...

A+A-

Vakit ‘içkini kap gel’ eyleminde gözaltına alınan kişiyi ‘Ayyaşbaşı komünist çıktı’ başlığıyla teşhir etti

Vakit gazetesi Moda’da her Cuma günü gerçekleştirilen ‘İçkini kap gel’ eyleminde gözaltına alınan ‘Tonguç Koç’u hedef gösterdi. Tarihi Moda İskelesi'de, işletmesini İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Beltur'un almasından sonra başlayan içki yasağını protesto etmek için semt sakinlerince organize edilen ‘içkini kap gel’ eylemi Vakit gazetesinin hedefi oldu.

Önceki hafta eylem sırasında polis tarafından gözaltına alınan Tonguç Koç’un siyasi kimliğiyle ilişkili yapılan haber birinci sayfadan ‘ayyaşbaşı komünist çıktı’ başlığıyla verildi.

Gazetenin haberinde Moda iskelesindeki eylemin Türkiye Komünist Partisi tarafından örgütlendiği iddia edilerek, buna kanıt olarak Tonguç Koç’un 22 Temmuz seçimlerinde TKP’den Denizli Milletvekili adayı olarak seçim listesine girmesi gösterildi. Ayrıca eylemin ilk organize edildiği facebook grubunun da Tonguç ve arkadaşları tarafından kurulduğu, bu sitede Tonguç’un içki içmeyenlere hakaret ettiği iddia ediliyor.

VATAN - 10 Eylül 2008

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.