Varto ve Samsun'dan Kadıköy'e nehir olup akacağız

Varto ve Samsun'dan Kadıköy'e nehir olup akacağız

Varto ve Samsun'dan Kadıköy'e nehir olup akacağız CANLAR 8 KASIM'DA KADIKÖYDE CEM OLUYOR!PİR SULTAN ABDAL KÜLTÜR DERNEĞİ...

A+A-

Varto ve Samsun'dan Kadıköy'e nehir olup akacağız Varto ve Samsun'dan Kadıköy'e nehir olup akacağız

CANLAR 8 KASIM'DA KADIKÖYDE CEM OLUYOR!

PİR SULTAN ABDAL KÜLTÜR DERNEĞİ VARTO VE SAMSUN ŞUBELERİ 8 KASIM'DA KADIKÖY'DE...

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Varto ve Samsun Şubeleri yaptıkları açıklamalar ile 8 Kasım'da Kadıköy'de olacaklarını bildirdiler. PSAKD Varto Şubesi tarafından yapılan açıklama da ''Alevi Bektaşi Federasyonu öncülüğünde 8 Kasım 2009 Pazar günü Kadıköy’de yapılacak olan “EŞİT YURTTAŞLIK” mitingine katılmak üzere derneğimiz hazırlık yapmaktadır. Yönetim kurulu ve üylerimizden oluşacak bir heyet otobüs ile miting’te olacak ve alevi toplumunun haklı ve insanı taleplerini bir kez daha yasal çerçevede dile getireceğiz. Ötekileştirilmeye, ayrımcı politikalara ve hakaretlere artık son verin diyor, demokratik özgür bir ülke ve halkların kardeşliği için Vartolu Pir Sultanlar olarak geliyoruz.'' denildi.

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Samsun Şubesi tarafından yapılan açıklamada "8 Kasım'da Kadıköy Meydanı'na canlarla Cem olmak için geliyoruz" denilerek, "tüm demokratik kamuoyunu birlik olmaya, Kızılırmak gibi çoğalarak Kadıköy'e akmaya çağırıyoruz" ifadelerine yer verildi.

KAYNAK : Alevihaber.com - 29 Ekim 2009

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.