YOL TV büyüyor ve yenileniyor!

YOL TV büyüyor ve yenileniyor!

YOL TV büyüyor ve yenileniyor! "Ben bu televizyona maddi destek vermek, reklam bulmak, marketing alanında katkı sunmak istiyorum, YOL CLUB’ü...

A+A-

YOL TV büyüyor ve yenileniyor!YOL TV büyüyor ve yenileniyor!

"Ben bu televizyona maddi destek vermek, reklam bulmak, marketing alanında katkı sunmak istiyorum, YOL CLUB’ü daha da büyütmek ve geliştirmek, daha fazla hissedar bulmak, teknik problemleri de çözmek mümkün, ben bunun için adayım ve YOL tv temsilcisi olmak istiyorum’’ diyenleri 27 Eylül Cumartesi günü Almanya’nın Köln şehrinde yapacağımız toplantıya davet ediyoruz.

YOL tv Temsilciler Toplantısı 27 Eylül’de Köln’de!

Değerli Arkadaşlar, Sevgili Canlar,

Televizyonumuz YOL tv’nin etki alanı ve izleyici sayısı sürekli artıyor. YOL tv büyüyor. Türkiye’nin dört bir yanından yaptığımız yayınlar ses getiriyor. Sivas’lı, Çorum’lu, Didim’li, Ankara Keçiören’li, Piyangotepe’li, İzmir Hamza Baba’lı, Fatsa’lı YOL tv ile buluşuyor.

TURKSAT üzerinden yayın yapan YOL tv, D Smart üzerinden de yayınlanmaya başladı. Şimdi sırada Türkiye’de ve Avrupa’da kablo ve DIGITURK platformu üzerinden de yayın yapmak var.

Büyüyen YOL tv, yeni programlarla, yeni yüzlerle kendini yenilemeye hazırlanıyor. YOL tv bir Türkiye televizyonu olarak ekranını güzelleştirmek, teknik açıdan yayın kalitesini yükseltmek istiyor. Çünkü YOL tv, çaresizliğin ve mevcutla yetinenlerin değil, çözümün ve mevcudu aşanların gözü, kulağı olmak için yola çıkan bir televizyon. Çünkü YOL tv, değişim istiyor!

YOL tv, Köln’deki merkez stüdyosunu şimdi İstanbul’da yeni bir stüdyo ile güçlendirmek istiyor. İstanbul stüdyosu için açılış hazırlıkları giderek hızlanıyor. İstanbul stüdyosunun açılışının yakınlaşması, değişim isteyenlerin YOL tv ile buluşmalarını da hızlandırıyor. Bu nedenle YOL tv, İstanbul stüdyosunun açılışından önce bütün Avrupa’yı kapsayacak bir şekilde yeni bir atılıma hazırlanıyor. Televizyonumuzun program, yeni yüzler ve teknik olarak da yenilenmesinin yeni adımını Avrupa’dan başlatıyoruz. Bu adımın büyüyerek bütün Anadolu’yu, bütün Türkiye’yi kucaklayacağını ve değişimin adı olacağına inanıyoruz.

Bu anlayışla, "ben bu televizyona maddi destek vermek, reklam bulmak, marketing alanında katkı sunmak istiyorum, YOL CLUB’ü daha da büyütmek ve geliştirmek, daha fazla hissedar bulmak, teknik problemleri de çözmek mümkün, ben bunun için adayım ve YOL tv temsilcisi olmak istiyorum" diyenleri 27 Eylül Cumartesi günü Almanya’nın Köln şehrinde yapacağımız toplantıya davet ediyoruz.

Avrupa Alevi Birlikleri Konfederasyonu Genel Başkanı Turgut Öker’in Türkiye’deki siyasal gelişmeleri ve yeni dönemi değerlendireceği ‘YOL tv Temsilciler Toplantısı’na sizi de aramızda görmek bizi mutlu edecektir. Sizinle daha da güçlü olacağımızdan eminiz!

27 Eylül, Cumartesi, Saat 17:00, Stolberger Str. 317, 50933 Köln, Almanya

Necdet Saraç (Yayın Kurulu Başkanı)

Toplantıya katılmak ve geniş bilgi almak için, Almanya: 0221-99379870 veya 0179-7764580

Alevihaber.com - 23 Eylül 2008

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.