Yol TV İstanbul Stüdyosu 1 Eylül'de Açılıyor

Yol TV İstanbul Stüdyosu 1 Eylül'de Açılıyor

Yol TV İstanbul Stüdyosu 1 Eylül'de Açılıyor[Alevi Haber] 'Laik ve demokratik bir Türkiye için'' yola çıkan...

A+A-

Yol TV İstanbul Stüdyosu 1 Eylül'de AçılıyorYol TV İstanbul Stüdyosu 1 Eylül'de Açılıyor

[Alevi Haber] 'Laik ve demokratik bir Türkiye için'' yola çıkan ve ''değişim isteyenlerin televizyonu'' sloganıyla hareket eden YOL TV, 19 Mayıs'ta İstanbul'da bir ''Tanıtım Toplantısı'' yaptı.
 
Yol tv İstanbul'da 19 Mayıs 2008 tarihinde Haldun Dormen Tiyatrosunda Yol TV'nin amaç ve ilkelerini tanıtan bir toplantı yaptı. Toplantı Yol Tv ekranlarından canlı olarak izleyicisine ulaştırıldı. Toplantı Yol tv'yi tanıtan bir sinevizyon gösteri ile başladı. Yol Tv çıkışında kullanılan spotlar ve ilkeleri konuklara bir kez daha gösterildi. Sinevizyon gösterisinin ardından, YOL TV'ye bugüne kadar ki süreçte emeği geçenler sahneye davet edildi ve YOL TV emekçilerinin izleyicileri selamlaması ile programa geçildi. Necdet Saraç'ın sunumu ile konuklar tek tek sahneye davet edildi. Etkinliğe KESK Başkanı İsmail Hakkı Tombul, Halkevleri Genel Başkanı Abdullah Aydın, yazar Erdoğan Aydın, Eşber Yağmurdereli, Birgün Gazetesi Genel Yayın yönetmeni İbrahim Aydın, Eğitim Sen genel başkanı Zübeyde Kılıç Öztürk, Türk - Alman Üniversitesi adına Prof. Dr. Necdet Basa, Alevi – Bektaşi Federasyonu adına Turan Eser ve birçok Cem evi yetkilileri ve değişik derneklerden davetliler katıldı.

Yol Tv'nin gelecek projesini açıklayan AABF Genel Başkanı Turgut Öker, televizyonun bir araç olduğunu belirterek, 'biz bu araç ile Laik, Demokrat, özgür bir Türkiye yaratmak için kullanacağız' dedi. Hedeflerinin düzende bir değişim olduğunu bu değişimi gerçekleştirmek için ve solun iktidara taşınması için ellerinden geleni yapacaklarının ve ekranlarını tüm demokrasi güçlerine açık tutacaklarının altını çizdi. Birileri gibi televizyonu kurup sonra kavga ettiklerimize satmayacağız diyerek bir göndermede bulundu. Öker televizyonun destek ve dayanışma ile daha da güçleneceğini belirtti. Yol tv 4. Levent'te bir stüdyo kiralandığını ve bu stüdyonun 1 Eylül Dünya Barış gününde açılacağını ilan etti.
 
Etkinlik canlı yayın aracından kaynaklanan bir gecikme ile başlanmış olmasına rağmen etkinlik büyük bir heyecan ve neşe içinde geçti.

ALEVİ HABER AJANSI - 20 Mayıs 2008

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.