Yozgat'ta da doktor dövmüş

Yozgat'ta da doktor dövmüş

Yozgat'ta da doktor dövmüş   Keçiören’de içki satan büfeci Metin Şahin’i çivili sopayla döven...

A+A-

Yozgat'ta da doktor dövmüşYozgat'ta da doktor dövmüş 
 
Keçiören’de içki satan büfeci Metin Şahin’i çivili sopayla döven zabıta Bahri Şahin sabıkalı çıktı

Eli sopalı zabıta, Yozgat’ta görev yaparken de bir doktora hastaların gözü önünde dayak atmaktan hüküm giymiş.

Ankara Keçiören’de Metin Şahin’i büfesini 23.00’ten sonra açık tuttuğu ve içki sattığı gerekçesiyle çivili sopalarla döven zabıtalardan Bahri Şahin geçmişte de benzer uygulamalarda bulunmuş. Zabıta Şahin, Yozgat’ın Yerköy ilçesinde zabıta müdürü iken Yerköy Devlet Hastanesi’nde görevli Doktor Erdal Sarıca’yı hastalarının gözü önünde dövmüş.

Kiralık dayakçı!

Şahin’in bir başka doktordan aldığı para karşılığında Doktor Sarıca’yı dövdüğü ve bu olaydan dolayı yargılandığı da ortaya çıktı. 1998 yılında gerçekleşen olayın ardından hakim karşısına çıkan Şahin’in aldığı hapis cezası paraya çevrildi. Dayakçı zabıtanın daha sonra görev yaptığı Muğla’nın Beldibi beldesinde de benzer olaylar nedeniyle görevinden uzaklaştırıldığı öğrenildi.

Yozgat'ta da doktor dövmüşSoruşturma sürüyor

Bahri Şahin ve olay sırasında yanında olan diğer zabıta E.G. hakkında başlatılan soruşturma sürüyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın “kasten yaralama” ve “mala zarar verme” suçlarından başlattığı soruşturmayı Memur Suçlarını Soruşturma Bürosu Savcısı Mehmet Cihan Kısa yürütüyor. Soruşturma kapsamında, şikayetçi Metin Şahin ile zabıtalar Bahri Şahin ve E.G’nin ifadelerine başvurulacak. Olay anına ilişkin kamera görüntüleri de incelenecek.

BABA ŞAHİN CHP ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETMİŞ

Bu arada dün bir basın toplantısı düzenleyerek kendisini savunan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, büfeci Metin Şahin’in babası Pirfani Şahin’in CHP üyesi olduğunu belirterek CHP’yi suçlamıştı. Pirfani Şahin ve dayak yiyen oğlu Metin Şahin’in geçmişte CHP üyeleri oldukları ancak daha sonra partiden istifa ettikleri öğrenildi. Pirfani Şahin’in 4 Temmuz 2006 tarihinde noter kanalı ile CHP’den istifa ettiği oğlu Metin Şahin’in ise 31 Mayıs 2004 tarihinde partiden istifa ettiği açıklandı.

Ali ÖZTÜNÇ / ANKARA
VATAN - 29 Ağustos 2008

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.