YPG GÜÇLERİ’NİN ESİR ALDIĞI IŞİD’Lİ DERSİM’Lİ ALEVİ ÇIKTI!

YPG GÜÇLERİ’NİN ESİR ALDIĞI IŞİD’Lİ DERSİM’Lİ ALEVİ ÇIKTI!

Suriye savaşında insanlığa karşı ağır suçlar işleyen, Alevileri ve Kürtleri defalarca katleden İslamcı faşist terör çetesine katılan Alevi genci yalnızca Dersimli Azad değildir.

A+A-

YPG GÜÇLERİ’NİN ESİR ALDIĞI IŞİD’Lİ DERSİM’Lİ ALEVİ ÇIKTI!

DSG’nin, insanlık düşman şeriatçi faşis çete İŞİD karşı aylar önce Suriye’nin Deyr-ez Zor kentinden başlatığı operasyonun son hamleleri Baguz’da devam ediyor. DSG – YPG güçlerinin operasyonu karşısından direnme gücü kalmayan IŞİD elamanları, toplu olarak YPG’ye teslim olmaya başladı.
YPG’nin savaş cehpelerinde esir aldığı IŞİD elamanlarından birisi de Dersimi bir Alevi. Adının Azad Göktaş olduğunu söyleyen bu Alevi genci, insanlık düşmanı çete ile Viyana’da bağ kurmuş . Bir dönem sonra ise ‘’ İslam adına cihat yapmak’’ için Suriye’ye geçerek Alevi düşmanı çeteni saflarında kendi Alevi kardeşleri başta olmak üzer tüm mazlum halklar karşı savaşmaya başlamış.
Suriye savaşında insanlığa karşı ağır suçlar işleyen, Alevileri ve Kürtleri defalarca katleden İslamcı faşist terör çetesine katılan Alevi genci yalnızca Dersimli Azad değildir. Acı ama gerçek, Azad gibi daha birçok Alevi gencinin ‘’ İslamî bir yaşam sürdürme adına’’ İSID çetesinin saflarına katıldıkları bilinen bir şeydir. Gençlerimizin içine düştükleri bu durum daha önce de kamuoyuna yansımıştı. Yine bundan birkaç yıl önce Dersimli bir gencimizin IŞID saflarında Kürtlere karşı savaşırken YPG tarafından Kobanî’de öldürüldüğü haberi düşmüştü gazete sayfalarına…
Azad, pişman olduğunu söylüyor ve gençler uyarılar yapıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.