Binali İpek

Binali İpek

Yüzünüz yerdedir, özünüz darda değildir!

A+A-

Alevi Siyasal islamcıları hergün yeni variyasonlarda,ama hep aynı dili kullanıyorlar.
İçine düştükleri ihanet çukurunda ,etrafa çirkeflik yalan yayarak, ağababalarına yaranmaya çalışıyorlar.
Alevilikten kopmuş bu işbirlikçiler, dertleri sistemin sahipleri için Aleviliği gülistan bahçesi yapmaktır. Biz islamın özüyüz yalanına sığınarak,her türlü kara propagandayı üstlenmiş durumdalar.
Ahlakımıza ,değerlerimize dönük, Alevilik ile asla örtüşmeyen, iftra ,yalanlara, Alevi kamuoyunu inandırmak için güya belgeler üreterek, ne kadar somut deliller olduğu kanısını, yaymaya çalışıyorlar.
Misyon şefleri,rehberleri feto muhibi izzettullah olan bu muhteremler ihaneti meşru zeminlere taşıyarak,boynuz kulağı geçer hesabı, yeni çeşitlemesi ile gericiliğin faşizmin safında, nasıl yer aldıklarınıda, TÜRKEŞ vari Goministler (Koministler)Bölücüler/(Kürtyurtseverleri) Aleviliği ele geçirmiş telafuzunda bulunarak, saflarının kimin yanında olduğunu, gayet net şekilde ifade etmiş oldular.
Sol ,sosyalist ,Kürt düşmanlığı üzerinden
Özelikle AABF yi hedefi haline getirmiş, bu gerici zevatın Alevilerin içinden çıkmış olması, sadece asimilasyonun sonucu değildir.
Nefislerine, hırslarına düşkünlüğünden olsa gerekir.
Üstlendikleri görev, Aleviliği siyasal islamın batağına çekerek yok etmektir.!
AABF başta olmak üzere, Alevi örgütleride faal olan işbirlikçileri mevcuttur. Kullandıkları ötekileştirici, kindar dil ,kendilerini ele vermektedir.
Aleviliğin islam içinde gören, tüm samimi duyguları ile bu şekilde olduğunu kabul eden ,maksadı sadice inancını yaşamak olan bu tür tezgahların içine düşmeyen bütün Canlarımızı tenizih ediyorum.
Alevilik üzerine hesap yapan,derinlerde Devlet imkanları olanaklarından nemalanan bir çok işbirlikçinin Miliyetçi,Turancı,Ocakzade isimleri,Ali vs .üzerinden oluşturdukları çakma sahteler ,Alevi değerlerinin ismini takarak ,bir çok değişik ırkçılık ifadesi ile logolar üreterek internet TV.vs.yayın protalleri üzerinden taban arayışları kapsamlı saldırıların boyutunu göstermektedir.
Güya Ocakzade olan bu gruplarla hareket eden şahısların bu tarz ırkçı faşizan ismlendirme vb çalışmalar hakkında sözleri yoktur.
Çünkü aynı masanın etrafında aynı haram sofraların müdavimleri olduğu açıktır.
Devrimciler,aydınlar,Kürt mazlumları sistemin haramzadeleri ile mücadele etmiş,etmeyede devam ediyor..!!
Aleviliğin içine Irkçılık zehiri akıtanlar insanlık düşmanlarıdır.
Aleviliğin en temel ilkesi insanı bir nazarda görmektir.
İyilerden iyiliğe doğruluğa vicdana ahlaka adalete bakmaktır.
Mazluma,doğruyu haklıyı tarafı olarak görmektir.
Aleviliğin üstünde çok oyunlar oynanmış, maalesef oynanmayada devam edecektir.
Her türlü zulüm kırımlara asimilasyona maruz bırakılan Aleviliğin, kendi içinde kirlenmiş tarihsel hafızalardan kurtulmak,kendi irade ve zekası bilgisi ile YOL süreğini daha anlaşılabilir kılmak adına muhabetler araştırmalar tezler olacaktır.
Bunlar bizim handikapımız değildir.
Bu tür tartışmaların, Alevileri zalimlerin elinde oyuncak etmesine,işbirlikçilerin tuzağına düşmesine asla fırsat verilmemesi için yöneticilerin,Pirlerin YOL insanımızın muhabetti yaygınlaştırması kara propagandayı kırcaktır.!
Oportünist koltukçu adam taraftarlığı değil,YOL tarafı her Aleviyim diyenin mecburiyetidir.!
Siyasal Devrimci yapılanmaların Alevilerin içindeki uzantıları,faydacı, oportünist davranışları terk etmeli,temel amaçları olan ezilenlerin mazlumların yanında durmalıdır.
Zalimlerin safına geçenler onlarla yad edileceklerdir.
Bu ihanetler yeni değildir,sonda olmayacaktır.
İyinin kötü ile kavgası,mazlumun zalime isyanı başarıya ulaşmadan bitmeyecektir.!
Kurumlarımıza yönelen bu karanlığı, mücadele eden emek veren insanımıza dönük saldırıları boşa çıkarmak ,Alevi YOL insanı olmamızın gereğidir.
Siyasal Alevi islamcılığı,gri dedeler üzerinden,çakma Ocakzade yada ihaneti ilke edinmiş zatlar üzerinden,yapay dernekler vakıflar üzerinden içimizdeki yürütenler, İslam terminolojisi ve şia dilini içimizde hakim kılmak isteyenlerin sonları hüsran olacaktır.
Siyasal islamcı Alevilerin,Alisiz Alevilik diye açtıkları tezgah kullandıkları dilin propagandanın amacı Aleviler üzerinden biat kültürünü, teslimiyeti esas almaktadır.
21 yüzyılda bilgi çağında, gençlerimiz bu karanlığa teslim olmayacaklardır.
Alevi gençlerini çektikleri tezgahlarda savrulanları çeşitli camii cemat tarikatlarda görülmesinin, işid gibi barbarların, fetonun,irani grupların vb içinde rastlamak bu ihanetin ürünüdür.!
Cem evlerini, zalimlere onların ardıllarına açanlara,iran a ,Irak şia camiilerine Kerbelaya tur düzenleyenlere ses çıkarmayanlar, içimizdeki işbirlikçileri sahiplenenleri toplumun vicdanına havale ediyoruz.
Siyasal Alevi islamcılar yüzünüz yerde, yüzünüz karadır..!!
Özünüzü dara çekebilecek temizlik ahlak ve vicdanın yoksunluğunu hissetmiyecek kadar duyularınızı kaybetmişsiniz..!
Tüccarlık yaptığınız mal yerine pazara sunduğunuz insanlık değerleridir.
Gönlü ,vicdanı, iyiden haklıdan,doğrudan ,adalette olan Cümle Canların Hızır yoldaşı olsun.
Gerçeklerin demi devranına
Aşk ile...

08.10.2020
Binali ipek

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.