Zabıta meydan muharebeleri, Lucesku ve CHP!

Zabıta meydan muharebeleri, Lucesku ve CHP!

Zabıta meydan muharebeleri, Lucesku ve CHP! Zabıta Meydan Muharebeleri’nin ilki, geçtiğimiz günlerde Çankaya Belediyesi tarafından başlatılmıştı....

A+A-

Zabıta meydan muharebeleri, Lucesku ve CHP!Zabıta meydan muharebeleri, Lucesku ve CHP!

Zabıta Meydan Muharebeleri’nin ilki, geçtiğimiz günlerde Çankaya Belediyesi tarafından başlatılmıştı. Bu tarihte Ahmet Arif Parkı’nda açılan Evrensel Kültür Merkezi’nin düzenlediği “Doğa, Tarih ve Yaşam İçin Gençlik Buluşması 2008” ile ilgili stand, belediye ekiplerince yıkılmıştı:

- Başkanım, biz halkın belediyesiyiz, bunlar da halkın gençleri ve bu stand da halkın standı!

- Hakikatken de çok halk’lısınız! Bir belediyeye bu kadar halk çok, yıkın gitsin!

Sonraki süreçte Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un ekipleri, büfesinde içki satan bir vatandaşı öldüresiye döverek muharebelerin ikincisini başlattı:

- Başkanım, ısrarlarımıza rağmen adam içki satmakta kararlı. Ne yapmamızı önerirsiniz?

- Ne demek kardeşim ne önerirsiniz! Nasıl A takımısınız siz? Yıkılın karşımdan, ya da büfeciyi yıkın!

Son Zabıta Meydan Muharebesini ise İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Zabıta ekipleri çıkardı. Öyle ya, onların neyi eksikti ki:

- Başkanım, zabıta ekiplerimiz adeta kazan kaldırdılar! İş daha fazla büyümeden bir şeyler yapmalıyız!

- Öyleyse balıkçılardan başlayabilirsiniz! Ama televizyona çıkıp sizi kınamak zorunda kalırsam beni takmayın! İşin tabiatı bu!

Kiminin futbol takımı, kiminin ise A takımı var! Belli ki diğerinin ne futbol takımı, ne A takımı ne de tutarı var! Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz’dan bahsediyorum. Bir tek halkı var, ona da sırtını çevirmiş! Evrensel Gazetesi’nde okudum, birçok çalışan maaşlarını alamamaktan şikâyetçi. Bir kere Muzaffer Eryılmaz’ın adaylık süreci çok garip! Lucesku’yu bilirsiniz Romen teknik direktör. Beşiktaş’ı şampiyon yaptıktan sonra Galatasaray’ın başına geçmiş, Galatasaray’ı da şampiyon yapmıştı. Ama yönetim Lucesku’yu kovmuş, takımın başına belki de kariyerinin en kötü dönemini geçiren Fatih Terim’i getirmişti! CHP’nin Muzaffer Eryılmaz tercihi de buna benziyor. Şimdiki Başkan Eryılmaz’dan önce Belediye Başkanlığı yapan Haydar Yılmaz hem personel, hem esnaf, hem seçmen tarafından sevilen birisiydi. Ama Melih Gökçek ve Turgut Altınok’un 3 dönem, Gazi Şahin’in ise 2 dönem Belediye Başkanlığı yaptığı Ankara’da, adı hiçbir şaibeye karışmayan bir Haydar Yılmaz tekrar aday gösterilmemişti! Şimdilerde Galatasaray’da bazıları Lucesku’yu geri getirelim diyor ama bu biraz zor gibi. Zira Lucesku’nun Ukrayna lig takımlarından Shakhtar Donetsk ile sözleşmesi var. Oysa Haydar Yılmaz’ın kimse ile sözleşmesi yok! Galatasaray’ın Lucesku’yu getirmesi zor gibi, bakalım CHP ne yapacak?

Veli Bayrak

<!--

var prefix = 'ma' + 'il' + 'to';

var path = 'hr' + 'ef' + '=';

var addy37838 = 'velibayrakveli' + '@';

addy37838 = addy37838 + 'gmail' + '.' + 'com';

var addy_text37838 = 'velibayrakveli' + '@' + 'gmail' + '.' + 'com';

( '' );

37838 );

( '' );

//-->n

<!--

( '' );

//-->

<!--

( '' );

//-->


EVRENSEL - 02 Eylül 2008

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.