Zekeriya Gökpınar Hakka yürüdü

Zekeriya Gökpınar Hakka yürüdü

Zekeriya GÖKPINAR Hakka yürüdüGaziantep Alevi Kültür Derneği kurucularından ve Eski Başkanlarından Zekeriya GÖKPINAR...

A+A-

Zekeriya GÖKPINAR hakka yürüdüZekeriya GÖKPINAR Hakka yürüdü

Gaziantep Alevi Kültür Derneği kurucularından ve Eski Başkanlarından Zekeriya GÖKPINAR hakk'a yürüdü. Zekeriya GÖKPINAR için bugün Gaziantep Cemevinde uğurlama töreni düzenlenecek.

Alevi Bektaşi Federasyonu (ABF) Genel Başkanı Ali BALKIZ, Zekeriya GÖKPINAR'in Hakka yürümesi üzerine bir taziye mesajı yayınladı. Balkız mesajında;

"Alevi Bektaşi örgütlenmesinin çok önemli beyinlerinden biri olan Zekeriya ağabeymizi hakka yolcu etmenin derin acısını tüm benliğimizde hissediyoruz. Bizim dilimizde o bir “Atom Karınca”, “Beton Çivisi” idi. Öylesine çalışkan, öylesine sağlam, öylesine sabırlı, özverili, barışçı, birleştiriciydi. Ömrü boyunca aşk ile hizmet sunduğu ne bu yol onu unutacaktır ne de sevenleri.

Başta Alevi Kültür Dernekleri, Federasyonumuz bileşenleri, Gaziantepli Canlar ve sevgili eşi öğretmenimiz Nilüfer Hanım olmak üzere hepimizin başı sağ olsun. Merak etmeyelim; gittiği yerde onu karşılayanlar olacaksa eğer, buraları anlatacaklardır. Zekeriya Abi. İtirazların, özlemlerini, istemlerini oralarda da sürdürecektir. Emeklerinin önünde saygıyla eğiliyoruz." görüşlerine yer verdi.

Bilgi Tel : (0342) 250 64 77
 
KAYNAK : Alevihaber.com - 30 Kasım 2009

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.