Abant Buluşması Gerçekleşti

Abant Buluşması Gerçekleşti

Abant Buluşması GerçekleştiAlevionline ve Aleviweb'in de öncülüğünde gerçekleşen 1. Abant Alevi Gençlik Buluşması başarıyla tamamlandı. Buluşmaya...

A+A-

Abant Buluşması Gerçekleşti

Alevionline ve Aleviweb'in de öncülüğünde gerçekleşen 1. Abant Alevi Gençlik Buluşması başarıyla tamamlandı. Buluşmaya 150 kişinin üzerinde katılım gerçekleştirilirken PSAKD yöneticileri ve Yol Tv temsilcileri de yerlerini aldılar. Sohbetler, Alevilik üzerine söyleşiler, forumlar ve piknik şeklinde gerçekleştirilen etkinlik 6 saat sürdü.

Sabahın erken saatlerinde İstanbul ve Ankara'dan hareket eden otobüsler öğle saatlerinde Abant'ta buluştu. 150'ye yakın katılımın olduğu Abant Buluşması'na PSAKD Genel Başkanı Fevzi Gümüş, eski genel başkan Kazım Genç, Genel Sekreter Kemal Bülbül'ün de aralarında bulunduğu PSAKD yöneticileri, YOL TV temsilcileri ve yazar Hasan Harmancı da katıldı. Alevi derneklerinin temsilcileri ile yapılan yarım saatlik bir forumda Aleviweb üyeleri PSAKD yöneticilerine sorular sordular. PSAKD temsilcileri ile sohbet ettiler.

Hasan Harmancı ve Yol Tv ekibi de çalışmalardan görüntüler alıp piknik katılımcıları ile sohbet ettiler.

Etkinlik boyunca çeşitli oyunlar, eğlenceler, sohbetler ve forumlar organize edildi. Geleceğe yönelik çalışmaların planları yapıldı.

Gençler, PSAKD yöneticileri Fevzi Gümüş, Kemal Bülbül, Umut Yaşar Göç ve eski genel başkan Kazım Genç ile sık sık fotoğraf çekindiler.

PSAKD yöneticileri gençlerle sık sık sohbet ettiler. Karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Genel Başkan Fevzi Gümüş ve Genel Sekreter Kemal Bülbül Aleviweb üyesi gençlerle sohbet ederken görülüyor.

YOL TV ekibi de etkinlikteydi. Gençlerle tek tek röportajlar yapan ekip etkinlikle ilgili görüntüleri Yansımalar programında yayınlayacak.

Etkinliğin sonunda kalanlarla toplu fotoğraf çekimi.

Alevi - 19 Mayıs 2008

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.