Aleviler Star Tv önünde eylemde

Aleviler Star Tv önünde eylemde

Aleviler Star Tv önünde eylemde"Yapma kızım ben kızılbaş mıyım" alevileri kızdırdı.ENSONHABER.com/ ÖZEL Star TV'de yeni sezonu...

A+A-

Aleviler Star Tv önünde eylemdeAleviler Star Tv önünde eylemde

"Yapma kızım ben kızılbaş mıyım" alevileri kızdırdı.

ENSONHABER.com/ ÖZEL Star TV'de yeni sezonu açan İzdivaç programı bir canlı yayın skandalına sahne oldu. Programı sunmaya yeni başlayan oyuncu Zuhal Topal, 82 yaşındaki damat adayıyla ilginç bir diyaloğa girince olanlar oldu.

KIZILBAŞ MIYIM BEN

Zuhal Topal'ın 42 yaşındaki talibini kabul etmeyen 82 yaşındaki Rahmi Bey'e “Sen erkek olarak 42 yaşındaki bir bayana nasıl hayır diyorsun?” diye sorması skandalın fitilini ateşledi. Rahmi Bey, “Kızım ben Kızılbaş mıyım?” şeklindecevap verince Aleviler ayağa kalktı.

3 OTOBÜSLE EYLEMDE

Bu duruma tepki koyan Aleviler, Alevi Bektaşi Federasyonu bileşenleri, bugün saat 13:00'te İkitelli'de ki Doğan Medya Center önünde toplandı. 3 otobüsle Star Tv'nin önünde eylem yapan Aleviler bir de siyah çelenk bırakacak. Star Tv'de Dest-i İzdivaç programı yayına girer girmez televizyon önüne gelen kalabalık programı ve Star Tv'yi protesto etti.

ENSONHABER.com - 27 Ağustos 2009

Desti İzdivaç'ta ALEVİLERE AĞIR HAKARET

Aleviler Star Tv önünde eylemde

"82 yaşındasın bu yaştaki kadına nasıl hayır dersin" sorusuna cevap: KIZIM BEN KIZILBAŞ MIYIM

Video : Star TV'de Alevilere Çok Ağır Hakaret

ENSONHABER.com / ÖZEL Esra Erol'un fiyat artırım isteğini kabul etmeyen Star yöneticileri “İzdivaç” programı için. Esra Erol yerine Zuhal Topal ile anlaştı.

İLK PROGRAMDA FACİA SÖZLER

Star TV'de yeni sezonu bugün açan İzdivaç programı bir canlı yayın skandalına sahne oldu. Programı sunmaya yeni başlayan oyuncu Zuhal Topal, 82 yaşındaki damat adayıyla ilginç bir diyaloğa girince olanlar oldu.

KIZILBAŞ MIYIM BEN

Zuhal Topal'ın 42 yaşındaki talibini kabul etmeyen 82 yaşındaki Rahmi Bey'e “Sen erkek olarak 42 yaşındaki bir bayana nasıl hayır diyorsun?” diye sorması skandalın fitilini ateşledi. Rahmi Bey, “Kızım ben Kızılbaş mıyım?” şeklinde cevap verince stüdyoda soğuk rüzgarlar esti.

REKLAM ARASINDA AYAR VERİLDİ

Zuhal Topal, “Canlı yayın bu, istemeden insanlar ağzından bazı yanlış şeyler kaçırabiliyor. Onun yaşlılığına ve heyecanına verelim. Onun adına özür diliyorum. Kendisi de özür diliyor. Seyircilerimiz haklarını helal etsinler... Böyle bir hata oldu. Rahmi Bey de çok üzüldü. Haklarınızı helal edin diyorum ve özür diliyoruz” açıklamasını yaptı.

STAR ALT YAZIYLA ÖZÜR DİLEDİ

Star TV program devam ederken alt yazı geçmeye başladı: “Konuğumuzun ağzından çıkan yanlış sözden dolayı seyircilerimizden özür diliyoruz”

GÜNER ÜMİT DE YAPMIŞTI

Daha öncede Güner Ümit Turnike programında Star Tv ekranlarında bir skandala imza atmıştı. Güner Ümit programda hamile bir kadına seri sorular soruyorken, "çocuğun babasi kim? '' sorusuna kadincagiz ''babam'' deyince "Kızılbaş mısınız'' sorusunu sormuş ve olayın fitilini ateşlemişti.

ENSONHABER.com - 26 Ağustos 2009

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.