Çalışanlar SU TV Önünde Eylem Yapıyor

Çalışanlar SU TV Önünde Eylem Yapıyor

Çalışanlar SU TV Önünde Eylem Yapıyor Alevi kanalı olarak yayın hayatına 1996"da başlayan Su tv, AKP"nin yeni Alevi açılımıyla...

A+A-

Çalışanlar SU TV Önünde Eylem YapıyorÇalışanlar SU TV Önünde Eylem Yapıyor
 
Alevi kanalı olarak yayın hayatına 1996"da başlayan Su tv, AKP"nin yeni Alevi açılımıyla birlikte el değiştirip işadamı Yalçın Özdemir"e geçince Su Tv çalışanları için kâbus başladı.

Şirketin devir teslim sırasında işçilere şantaj yapıp "alacağım yoktur" diye ibraname imzalatan Özdemir, bu imzaya güvenerek iki aydır kanal çalışanlarına tüm vaatlere rağmen bir kuruş para ödemiyor. İki aydır evlerine ekmek götüremeyen ve işten çıkartılma tehdidiyle karşı karşıya kalan kanal çalışanları beş gündür haklarını almak için işyerini terketmiyor. Şirketin başında gelir gelmez Pir Sultan Abdal logosunu indirmekle işe başlayan Özdemir, kanalın boşandığı karısının üzerinde olmasına rağmen, daha önceki yönetiminden alacakları kalan çalışanlara vaatlerde bulunup, ”Size senet vereceğiz" diyerek  çalışanları kandırdığı ortaya çıktı. Özdemir ödemelerde sorunlar çıktığı takdirde sorumluluktan sıyırılmak için çalışanlarına "Alacağım yok” yazan ibraname imzalattı.

Zeynep Kuray - BİRGÜN - 29 Haziran 2008

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.