Kılıçdaroğlu'na cemevinde protesto

Kılıçdaroğlu'na cemevinde protesto

Kılıçdaroğlu'na cemevinde protesto "Alevilerin sayesinde Meclis'tesiniz"Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili Kemal Kılıçdaroğlu...

A+A-

Kılıçdaroğlu'na cemevinde protestoKılıçdaroğlu'na cemevinde protesto

"Alevilerin sayesinde Meclis'tesiniz"

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili Kemal Kılıçdaroğlu Antalya'da cemevi ziyareti sırasında bir kadının protestosu ile karşılaştı.

CHP Grup Başkan Vekili Kemal Kılıçdaroğlu, ziyaretlerde bulunmak üzere Antalya'ya geldi. Antalya'da inşaatı devam eden cemevini ziyaret eden Kılıçdaroğlu burada bir konuşma yaptı.

ALEVİLER SAYESİNDE MECLİSTE DURUYORSUNUZ

Kılıçdaroğlu'nun 'Mustafa Kemal Atatürk bu ülkeyi kurarken bir ayrım yapmamıştır' dediği sırada Kadriye Demir isimli bir alevi kadın ayağa kalkarak, " CHP'de milletvekili ayrımı yapıyor. Meclis'te o koltuk size çok mu tatlı geliyor. Ben bir Tuncelili olarak sizi orada istemiyorum. Onur Öymen aleviler ölünce mutlu mu? Alevilerin sayesinde mecliste duruyorsunuz."diyerek Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

GEÇMİŞTE YAPILAN HATALARA BİZ SAHİP ÇIKMIYORUZ

Demir'in bu sözleri üzerine Kılıçdaroğlu, " Düşüncelerinize saygı duyuyorum. İnsanları seveceğiz, kırmayacağız. Geçmişin üzerine de geleceğimizi dünya etmeyeceğiz. Biz çocuklarımıza, gençlerimize yeniliği doğruluğu dürüstlüğü öğreteceğiz. Geçmişe takılıp kalırsak hata yapmış oluruz. Geçmişte yapılan hatalara biz sahip çıkmıyoruz."dedi.  Kılıçdaroğlu, protestonun ardından konuşmasını kısa tutarak cemevinden ayrıldı.

KAYNAK : Haberturk.com - İHA - 12.12.2009

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.