SRİ LANKA SALDIRISINI ŞERİATÇI – FAŞİST TERÖR ÇETESİ IŞİD ÜSLENDİ

SRİ LANKA SALDIRISINI ŞERİATÇI – FAŞİST TERÖR ÇETESİ IŞİD ÜSLENDİ

Sri Lanka’da 321 kişinin öldüğü bombalı saldırıları Şeriatçı – faşist terör çetesi IŞİD üslendi.

A+A-
Sri Lanka Paskalya’da kana bulandı. Gözyaşı ülkesi,  peş peşe düzenlenen 8 bombalı saldırıyıla sarsıldı. Kilise ve otellerin hedef alındığı kanlı terör saldırısında 312 kişinin yaşamını yitirirdiği, 500 kişinin ise yaralandığı açıklandı.

Teröristler, Paskalya Bayaram ayinlerinin yapıldığı 21 Nisan‘da düzenlendikleri saldırılarda Kochchikade’de St. Anthony’s, Katana’da St.Sebastian ve Batticaloa’da bir kilise ile başkent Colombo’da beş yıldızlı Shangri- La, Cinnamon Grand ve Kingsbury otellerini hedef aldılar.

YENİZ ZELANDA’DAKİ CAMİ SALDIRSINA MİSLEME

Bombalı saldırılara ilişkin açıklamalar yapan Sri Lanka Savunma Bakanı Ruwan Wijewardene,  bombalı saldırıların Yeni Zelanda’daki cami saldırısına karşılık yapıldığını dile getirdi. Açıklamanın davamında, saldırılardan iki yerel radikal İslamcı örgütün sorumlu olduğunu, bunlardan birinin ‘‘Ulusal Tevhid Cemaati” isimli örgüt olduğu bilgisini paylaştı.

SALDIRYI IŞİD ÜSLENDİ

Sri Lanka’da 321 kişinin öldüğü bombalı saldırıları Şeriatçı – faşist terör çetesi IŞİD üslendi. İnsanlığın başına bela olan kanlı terör çetesi IŞİD, Sri Lanka saldırısını kendi yayın organı olan ‘ Amag Haber Ajansı’nın Twitter hesabından yaptığı açıklamayla üslendi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.