Tekel işçisine polis copu

Tekel işçisine polis copu

Tekel işçisine polis copu  ''Tekel Adana Sigara Fabrikası'na Sahip Çık'' yürüyüşünde arbede yaşandı.Adana'da...

A+A-

Tekel işçisine polis copuTekel işçisine polis copu 

''Tekel Adana Sigara Fabrikası'na Sahip Çık'' yürüyüşünde arbede yaşandı.

Adana'da düzenlenen ''Tekel Adana Sigara Fabrikası'na Sahip Çık'' yürüyüşü sırasında katılımcılar ile güvenlik güçleri arasında arbede yaşandı. Arbedede 3'ü polis memuru 6 kişi hafif yaralandı.

Tek Gıda-İş Sendikası Adana Şubesince düzenlenen yürüyüş ve miting için İnönü Caddesi'ndeki Türk-İş 4. Bölge Temsilciliği önünde toplanan ve aralarında CHP İstanbul Milletvekili Bayram Meral, Adana Milletvekili Tacidar Seyhan ile Tek Gıda-İş Genel Sekreteri Mecit Amaç'ın bulunduğu grup, Tekel Sigara Fabrikası'na doğru yürüdü.

D-400 kara yolundaki Celal Bayar Köprülü Kavşağı'nı geçtikten sonra yolu kapatmak isteyen katılımcılar ile güvenlik güçleri arasında kısa süreli arbede yaşandı. Arbede, milletvekilleri Meral ile Seyhan'ın araya girmesiyle kısa sürede yatıştırıldı.

Yürüşe devam grup, sigara fabrikası önüne geldiğinde tekrar yolu kapatmak isteyince Çevik Kuvvet ekipleri, gruba müdahale etti. Arbede, sendika yöneticileri ile Emniyet Müdür Yardımcısı Ömer Altıparmak'ın müdahalesiyle son buldu.

Arbedede 3 polis memuru ile katılımcılardan Fadime Kıray (34), Ahmet Özyürek (35) ve Fatma Koç (38) hafif yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki 112 Acil Servis ambulanslarına alındı.

Daha sonra mitinge başlandı.

AA - GERÇEK GÜNDEM - 2 Mart 2008

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.