Alevi Haber sitelerine ırkçı saldırı: Perinçek artığı karakterlerin senaryoları!

Alevi Haber sitelerine ırkçı saldırı: Perinçek artığı karakterlerin senaryoları!

Sitemiz AleviHaber.com'da yayınlanmamış bir haberi konu ederek sitemizi hedef alan provakatörleri teşhir ediyoruz.

A+A-

Sosyal medyaya düşen ve güncel bir olaymış gibi lanse edilerek gel-gel yapılan ''Alevi şehide büyük saygısızlık: Ölüme yolladığınızda dinini sordunuz mu?'' adıyla servis edilen ama habere konu olan meselenin 2012 yılında yaşanmış güncel olmayan bir durum olduğu ilk bakışta anlaşılmadığı için bu gelişme bazı Alevi Haber sitelerinde ya eski haliyle yada bağlantı verdiğimiz sitedeki gibi Arşiv Haber olarak yayınlandı.

Bilindiği gibi bizler AleviHaber.com olarak Türkiye ve dünya gündemine yönelik haber yapmamaktayız çünkü bunu bizden çok daha iyi yapan birçok haber sitesi mevcut. Bizim böyle bir yükün altına girmemiz esas hedefimizden uzaklaşmamıza neden olacağı için genellikle özel olmak üzere Alevi toplumunu ilgilendiren haberleri gündemleştirmeye gayret etmekteyiz.

Bizleri altyapısı bizzat kendileri tarafından hazırlanmış bir kurguda hedef göstermeyi amaçlayan birtakım karanlık odaklar kendi servisleri üzeri sitemizi ve diğer dost Alevi Haber Ağı sitesini hedef gösterdiklerini sosyal medya haber istihbaratçımız tarafından bizlere bildirilince olayı araştırdık ve oyun için oyun oynandığını bize iletilen diğer bir özel mesajla deşifre ettik.


Olay şöyle gelişiyor:
AleviHaber.com başta olmak üzere kendilerine düşman olarak gördükleri bazı Alevi Haber sitelerini hedef göstermek için aşağıda başlığını yazdığımız ve baglantı verdiğimiz gelişme sanki yeni bir habermiş gibi özellikle kendileri tarafından sosyal medyaya servis edilerek bizler (Alevi Haber siteleri) bir tuzağa çekilmek istenmişiz.
Bunun FETÖcülerin tezgahına benzer bir tezgah olduğunun özellikle vurgulamak isteriz.
Yol, yöntem ve şeklin birebir FETÖcü aklın ürünü olduğu ortada.

Bizler Alevi Haber olarak güncel haberlere yer vermediğimiz için haberi görmüş fakat yayınlamamıştık çünkü haber formatımızın dışındaydı.

Bir başka dost Alevi Haber sitesi olan www.alevihaberagi.com bu gelişmeyi ARŞİV'DEN diyerek düzgün haliyle ve tarih boyutunu (yani 2012 yılında yaşandığını tarih ve kaynak linki vererek) netleştirerek vermesine rağmen tetikçiler sahne alarak haberin bizim sitemizde yayınlanmamasına rağmen bizi ve dost Alevi Haber Ağı sitesini hedef göstererek linç kampanyası başlattılar.

Bu saldırıya yine malum-bilindik ne kadar piyasaya düşmüş ırkçı, faşist, iran şia ajanı, perinçek öğrencisi artık varsa dalıp kendi çaplarınca coşkuyu verirken olayın boyutunu bizlere gösteren ÖZEL bir yazışmanın ekran resmi bir dostumuz tarafından bizlere iletildi.

Düğmeye basarak ''Tokatlı şehit Alevi askeri'' sosyal medyaya sürenler ile bizleri meseleyi haberleştirmemiş veya düzgün haliyle haberleştiren dost site hedef gösterenlerin aynı ayak takımı olduğunu görünce bunu kamuoyuyla paylaşma kararı aldık.

Elimize geçen ekran görüntüsünde bizi hedef gösteren kişilerin ilgili haberi sosyal medyaya düşürerek ülkemizde esen militarist havanın coşkusuyla bir linç girişimi planladıkları ilk ağızdan itiraf ediliyor.

İlerleyen günlerde bu belgeyi yollayan dostumuzdan izin alarak yayınlama hakkını saklı tutuyoruz.

Saygılarımızla
AleviHaber.com Yönetimi

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler