Ali Rıza Özkan kimler için AABF'yi fişliyor?

Ali Rıza Özkan kimler için AABF'yi fişliyor?

Avusturyanın bir süre evvel Aleviliği en üst seviyede bir inanç grubu olarak tanıması, Alevilik düşmanlarını ve iç asimilasyoncuları harekete geçirdi.

A+A-

Başta Doğu Perinçek, Aydınlık gazetesi ve Ulusal TV günlerdir yalan ve iftiralarla saldırıyor. Bununla beraber bir zamanlar bu halk dümanı oluşumlarda çalışan Ali Rıza Özkan’ın da aynı doğrultuda seferber olduğu gerçeğide yanlışlıkla yaptığı bir paylaşımla deşifre oldu.

abusturya-alevi-birlikleri-federadyonu.jpg
Ali Rıza Özkan sosyal medya platformu Facebook paylaşımında yayınladığı belgeler, Avusturya Alevi Birlileri Federasyonu (AABF)’nin tanınma sürecindeki federasyon sayfasında yayınladığı paylaşımlardan oluşuyor. Buraya kadar her şey normal gibi görünüyor ama normal olmayan bu açıklamaların özel olarak belgelendiği, numaralandırıldığı özel bir çalışmayla birileri için hazırlandığıdır. Çünkü belgeler numaralandırılmış, arşivlenmiş, dosyalanmış.

Belge numarası zaman ve tarih: Belge_AD: 52 şekilde tefsir ettiği anlaşılıyor. Belge 1’den 52 kadar olarak tefsir edildiği anlaşılıyor. Bu kadar profesyonelce hazırlanmış belgeleri, Ali Rıza Özkan kim(ler), hangi kurum için hazırladığını kamuoyuna açıklamalıdır.

SORUYORUZ:

- Hakkınızda karanlık, gayri resmi çevrelerle işbirliği içinde olduğunuza dair onca söylenti varken bu belgeleri kim ve hangi kurum için hazırladınız?

- Avusturya Alevi Birlikleri Federasyonu (AABF)’nin kurumsal sayfasında yayınladığı belgelere neden bu kadar merak sardınız?

- Önümüzdeki süreçte devletle iş birliği içinde,  AABF aleyhine olabilecek bir soruşturma çalışması mı hazırlıyorsunuz?

- Bu açıklamaları neden tefsir edip düzgün bir şekilde fişlediniz, numaralandırdınız?

- Amacını böyle davranarak AABF’nin açıklamalarını ve faaliyetlerini illegal çalışmalar gibi göstermek, isimlerini  açıkladığınız Kurum başkanlarını da hedef haline getirmek midir?


Bu haber WELGMEDYA ile ALEVİ HABER kaynaklıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler