Ali Rıza Özkan AKP/MHP/İP ve faşizme uşaklıkta dibi deldi!

Ali Rıza Özkan AKP/MHP/İP ve faşizme uşaklıkta dibi deldi!

Alevi toplumunu fişlemek için adeta görevli bir eleman gibi uğraşan maaşsız Çelebi Alirza Özkan üyesi olduğu ve geçen gün keyfi şekilde tutuklanan Şebnem Korur Fincancı ile ilgili süreci eleştiren Alevi Düşünce Ocağı isimli sağcı oluşumdan istifa etmiş.

A+A-

Devrimci, Demokrat, ilerici, yurtsever, laik, özgürlükçü tüm Alevi oluşum ve bireylerin azılı düşmanı olarak tanınan ve fişleme ve ihbarcılık gibi ayak işlerinin maaşsız elemanı Ali Rıza Özkan bu kez faşistlik çukurunun dibinide delerek keyfi tutuklama, gözaltılar ile tüm muhalifleri sindirme politikalarını sürdüren AKP/MHP/İP ortakların TTB Başkanı sayın Şebnem Korur Fincancı'nın önce gözaltı sonra ise tutuklanması sürecini eleştiren Alevi Düşünce Ocağı isimli sağcı islamcı yapılanmadan istifa ettiğini duyurdu.


Bu yapılanma durduğu yer olarak her ne kadar kontra bir oluşum olsada aleviliklerinden kalma bir kırıntıyla sayın Şebnem Korur Fincancı'nın tutuklanmasını kınadığını duyurmuştu.

Perinçek yetiştirmesi Ali Rıza Özkan en son samimi olduğunu gizleme ihtiyacı duymadan Alevilere hakaret eden çakma bipo Rabia Mine Yıldız ve ortamına göre renk veren siyasi oryantal ibancı Tamer Dursun'a verdiği destekle dikkatleri çekmişti.

ali-riza-ozkan-aydinlik.jpg

İşte Perinçek yetiştirmesi bizim maaşsız kel serçe Ali Rıza Özkan'ın o istifa mesajı:

 

kel-serce-ali-riza-ozkan-1-001.jpg

kel-serce-ali-riza-ozkan-2.jpgkel-serce-ali-riza-ozkan-3.jpg

Bu haber Ferit İlsever imzasıyla Gerçek Haber'de yayınlanmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
İlgili Haberler