Derin serçe Ali Rıza Özkan derin devletçi CEM VAKFI'na Genel Müdür oldu

Derin serçe Ali Rıza Özkan derin devletçi CEM VAKFI'na Genel Müdür oldu

C.E.M. Vakfı genel müdürlüğüne Ali Rıza Kaçan yerine Ali Rıza Özkan getirildi. Kaynaklarımıza yansıya bilgiye göre 'sağlık sorunları' nedeniyle Ali Rıza Kaçan'ın yerine C.E.M. vakfı Genel müdürlüğüne Ali Rıza Özkan’ın getirildiği öğrenildi.

A+A-

Bu görev değişikliği her ne kadar 'sağlık sorunları' eksenli bir değişiklik olduğu açıklansada Ali Rıza Özkan'ın C.E.M. Vakfı (CUMHURİYETÇİ EĞİTİM VAKFI) isimli işbirlikçi sözde Alevi yapılanmasında görev almasının altında yatan gerçekliğin kendisinin son yıllarda işbirlikçi ve ihanetçi sözde Alevi kişi ve kurumlar içinde ve arasındaki uğraşlarının sonucu bir 'ödül' olarak AKP tarafından verilmesi olarak değenlendiriliyor.

Peki biz Ali Rıza Özkan’ı nereden tanıyoruz?

Ali Rıza Özkan, Doğu Periçek’in eskimeyen elemanıdır, C.E.M. Vakfı (CUMHURİYETÇİ EĞİTİM VAKFI) ve onun kurucusu İzzetin Doğan’ın kuyrukçusu, derin devlete hizmet eden maaşsız bir çelebidir ve son yıllarda tüm Alevi kökenli ve Alevi tabelalı işbilikçi kişi, çevre ve kurumlarla sıkı fıkı ilişkiler geliştirmiştir, bunları örgütlemek için çaba sarfetmiş, kendisine biçilen rolü iyi oynayan derin bir bir unsurudur!

Ali Rıza Özkan Alevi toplumunu fişlemek için her türlü kirli görevde son günlere kadar maaşsız çalışan bir istihbaratçı gibi canla başla uğraş vermiş ve nihayetinde CC.E.M. Vakfı (CUMHURİYETÇİ EĞİTİM VAKFI) genel müdürlüğüyle ödüllendirildi.

Ali Rıza Özkan, Doğu Perinçek, Aydınlık paçavrası ve Ulusal TV’nin paralelinde ve aynı hedefe hizmet etmek için çalışma yürütmüş ve özellikle Avrupa Alevi kurumlarının kazanımlarını hedef alan saldırılar örgütlenmiştir. Alevilerin yasal olarak tanınmasından rahatsızlık duymuş ve islam eksenli cami/cemevi projesini hayata geçirmek isteyen akla hizmet etmiştir.

Almanya'nın bazı Eyalet Parlamentolarında Aleviliği en üst seviyede bir inanç grubu olarak tanıması sırasında ilk saldırıya başlayan, asimilasyoncuların harekete geçmesinde ön ayak olan kişidir Ali Rıza Özkan. Avusturya’da Aleviliği en üst seviyede bir inanç grubu olarak tanıması, Alevilik düşmanlarını ve iç asimilasyoncuları harekete geçmişti. Bunların başını çeken yine Ali Rıza Özkan idi.

alirizaozkan-ajanvari.jpg

Alevi toplumunu fişlemek için adeta görevli bir eleman gibi uğraşan maaşsız Çelebi Ali Rıza Özkan o süreçte Avusturya Alevi Birlikleri Federasyonu (AABF)’nin geçmişte herkese açık olan sayfalarındaki bilgileri sıra numarasına göre arşivlemişti.

Ali Rıza Özkan'ın birlikte yol yürüdüğü kişilere bakınca hepsinin ortak paydaları Türkçü, İslamcı, milliyetçi, ırkçı ve faşist olduklarını görebiliyoruz. Beslendikleri ideoloji Türk-İslam sentezi'dir.

Böyle bir kontra çalışmadan gelen Ali Rıza Özkan ve C.E.M. Vakfı kliğine İBB'nin Alevi masası şefi Vedat Kara alan açarak sahip çıktığınıda bu habere not olarak düşelim.

İşte İBB destekli o aktivitenin afişi:

alevi-duskunler.jpg

Ali Rıza Özkan Devletin son süreçte Alevileri bölüp parçalayıp asimilasyonla yok etme projesi devreye girerken C.E.M. Vakfı (CUMHURİYETÇİ EĞİTİM VAKFI) genel müdürlüğüne atanıyor.

izzettin-dogan-ali-riza-ozkan-hurrem-ulusoy.jpg

Bu atanmadan sonra İstanbul’da özel bir buluşma yapılıyor bu buluşmada ülkücü - faşist bir yapı olduğu bilinen Pir Hünkâr Hacı Bektaş Veli Dergâhı Serçeşme Vakfı Başkanı Hüseyin Hürrem Ulusoy, Ocakzadeler Meclisi sözcüsü Ali Timurtaş Özmen, Demirel'in kurdurttuğu C.E.M. Vakfı (CUMHURİYETÇİ EĞİTİM VAKFI) Genel Başkanı Prof. Dr. İzzettin Doğan birkaç kişiyle birlikte boğazda bir Restoranda bir araya geliyor. Burada devlet önümüzdeki süreçte neyin nasıl yapacaklarının pazarlığı yapılıyor.

Hüseyin Hürrem Ulusoy'un (aşağı resimde soldan üçüncü) asıl amacı Hacı Bektaş Veli Dergahı Postnişini Veliyettin Hürrem Ulusoy'u yıpratmak, soyadını kullanarak Aleviliği kendi milliyetçi faşist emellerine alet etmektir. Bunu yaptığını zannederken aslında kendisinin bir üst akıl tarafından kullanıldığını anlayamayacak kadar düşük seviyede bir IQ'ye sahip olduğu iddia ediliyor.

cem-vakfi.jpg

Daha sonra C.E.M. Vakfı (CUMHURİYETÇİ EĞİTİM VAKFI) Genel Müdürü Ali Rıza Özkan, Alevi İslam İnanç Hizmetleri Başkanı Hayrettin Derun ve CC.E.M. Vakfı (CUMHURİYETÇİ EĞİTİM VAKFI) Genel Müdür Yardımcısı Hikmet Şahin başka bir buluşma sağlıyor. Alevi toplumunun özgürlük mücadelesini boğmayı hedefleyen bu kişi ve kurumlar ''Aleviliği siyasallaştırmayan, Atatürk Cumhuriyeti ile çatışmayan, ülkemizin kuruluş değerlerini tartışma konusu yapmayan tüm inanç kurumları ile Alevilerin kazanımlarını yüceltmeye hazır' adı altında yol haritası çalışmaları devam ediyor.

ali-riza-ozdemir-kimdir.jpg

Yukarıdaki fotoğraf karelerinde görünmese de bu kliğin bir akıl hocaları daha var: Kürt ve ana dili Zaza olan ırkçı, faşist ve Türkçü Ali Rıza Özdemir. Tam bir İslamcı ve bir MHP’li faşist. Eşi kapalı, namaz kılan, oruç tutan birisi. Son günlerde de kurt işaretli pozları paylaşan ve 'dostum' dediği Sinan Ateş için ağıtlar yakan, balkanları ve Kafkasları Misaki Milli sınırlar içine alan bir uluyan unsur.

Devrimci, Demokrat, ilerici, yurtsever, laik, özgürlükçü tüm Alevi kurumlarına saldırıyı kendilerine ilke edinmiş bir kişilere karşı Alevi kurumları bir arada kalarak tedbir almalıdır.

Alevi Haber olarak bu kişi ve oluşumları son yıllarda birçok haber ile teşhir etmiştik.

Arşivimizi inceleyebilirsiniz.

Alevi Haber olarak kime ''unsur, eleman, işbirlikçi, asimilasyoncu, hain'' dediysek bizi yanıltmadılar.

Ferit / Alevi Haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
İlgili Haberler