Cem Vakfı yetiştirmesi çakma Dede Sinan Boztepe sözde Alevi özde Şiacı kurumları deşifre etti

Cem Vakfı yetiştirmesi çakma Dede Sinan Boztepe sözde Alevi özde Şiacı kurumları deşifre etti

Cem Vakfının palazlandırdığı ve Alevileri yoldan saptırmak için meydana salıverdiği büyük İran projesinin Türkiye ayağında faaliyet sürdüren ve Şia misyonerliği yapan Sinan Boztepe isimli çakma Dede tüm İran güdümlü Alevi süsü verilmiş Şiacıları ifşa etti

A+A-

Haber: Hasan Erdal - Alevi Haber

Sinan Boztepe kimdir?
Bu sorunun cevabını uzun yıllar CEM Vakfı çatısı altında faal olarak çalışmış, sonra bu yapılanmaya sırt çevirip Cem Vakfı gerçekliklerini meydana sermiş olan Ayhan Aydın'ın anlatımından sunuyoruz.

 

''Parlak, yakışıklı, çok güzel saz çalan, abi sözü dinleyen, boşlukta olan, işsiz güçsüz birisi… Tam da aradığı adamdı yani Ali Rıza Uğurlu’nun… Hemen cemlere soktu, hem dede, hem zakir, ağzı laf yapıyor… Tam da boşlukta olan zavallı halkın aradığı bir yeni tip daha… Kısa sürede Alevi İslam Din Hizmetleri Başkanlığı Sekreterliği’ne getirildi, büyük zatı muhterem.
Derken Malatya Arapkir’den bu zatın amcası bizzat bize gelerek ne olursunuz yapmayın, biz de dedelik yok, o dede değil, bu yanlış onu televizyonlara çıkarmayın, deyince, zaten biz de rahatsızız ama Ali Rıza Uğurlu’ya dolayısıyla İzzettin Doğan’a laf anlatamıyoruz, dedik. Ama Arapkir Onar Köyü’nden gül yüzlü Celal Arslan’la durumu müdüre de söylememize rağmen azar işiten biz olduk. Ben de dayanamayıp Cem Tv’deki bir programımda “geçen hafta posta oturanlara bakıyorum, gerçek dedeler cem yürütmeli, yolumuz yozlaştırılmamalı” deyince, her programımı bir uşağına RTÜK üyeleri gibi dinlettiren Ali Rıza Uğurlu, bu sefer bunu fırsat bilip, dedeleri toplayıp benim programlarımın yayından kaldırılması için imza kampanyası yapıyordu.
Sonuç, şimdi bir metre kara sakal bırakan, cübbe giyen, tümüyle Şii bir imam olan, halkın parasını çarpan, bu konuda Cem Vakfı’yla mahkemelik de olan Sinan Boztepe Alevi toplumunu yozlaştıran, asimile edenlerin başında yer alıyor
''

Evet büyük Şia İran projesi Türkiye misyonerlerinden biri olan çakma Dede Sinan yollara düşüp bizlere ''Cemevi''; Dernek, Vakıf vs adıyla örgütlendikleri kurumları ve ilişkide oldukları isimleri maaşsız bir gizli servis ajanı gibi ulu orta ifşa etti.
Alevi Haber olarak kendisine teşekkür ediyoruz. :)

1- Sakarya Hendek Kur'an ve EhliBeyt Derneği (Mustafa Kapoğlu)
sakarya-hendek-iran-misyonerleri-001.jpg

..........

2- Ankara Bab-ı Ali Vakfı (Hasan Hüseyin Adıgüzel)

ankara-bab-i-ali-vakfi.jpg

..........

3- Kırıkkale Kuran ve Ehlibeyt Derneği (Ali Akın Caba)

kirikkale-kuran-ehlibeyt-dernegi.jpg

..........

4- Çorum Ehli-Beyt Alevi Camii (Teoman Şahin ve Özgür Arapoğlu)

corum-ehlibeyt-alevi-camii.jpg

...........

5- Sefer Akkuş, Erzincan (Sözde Alevi Dedeler Birliği Üyesi)

sefer-akkus-erzincan-iran-sia-misyoner.jpg

......

Sinan Boztepe'yi daha yakınen tanımanız için derlediğimiz
bazı sosyal medya paylaşımları:

aabf-gecesi-kuba-rio-dans.jpgalevi-caferi.jpgalevi-motifleri.jpgalisiz-aleviler.jpgbayram-namazi-sii.jpgehlibeyt-dernegi.jpgnamaz-kilan-kirmalar.jpg

iran-misyonerleri.jpgnecef-collere-dusen-siacilar.jpg

İran'ın Şia misyonerliği görevini üstlenen Sinan Boztepe'nin ilk uygulama ayağı Cem Vakfı Dedeler Kuruluydu. Orada tek başına inisiyatif alamayınca Çerkezköy'de o dönemde dernek olmadığından, alanda boşluk bularak kendi Şia tarikatını kurdu. Tam bir tarikat modeli şeklinde gerçekleşen bu örgütlenme modelinde Çerkezköy'ü seçmesi, oradaki Alevi örgütlülüğünün eksikliğinden faydalanıp palazlanacağı bir alan olabilmeseydi.

Sık sık İran ziyaretleri yaparak, bol bol ehlibeyt vurgusu ile orada yaşayan ve hiç bir örgütlülüğü olmayan, "bir cem evi olsun da gidelim, hasret giderelim, cem görelim" diyen saf Alevi yurttaşları topladılar. Şimdi çıtalarını yükseltip, açık açık "Alevilik Şia'dır" diyerek artık herkesle dikleşiyorlar ve örgütlenmelerini bir üst seviyeye çıkarmış durumdalar.

 

Avusturya'daki Şiacı Aleviler

01-carsaf.jpg

Bir süre önce Kerbela'da düzenledikleri Şia turizminde çarşaflı görüntüleri yansıyan, Avusturya'daki İslamcı sözde Alevilerin durduğu yerde duran Boztepe ve çetesi şu an Şiileşme aşamalarını tamamen tamamlamış durumdalar. İslamcı cahiliye dönüşümü aşamalarını benzer şekillerde yaşıyan Şia misyonerlerinin bu Avrupa ayağı da, zamanla Alevilik maskesini çıkarıp molla Sinan Boztepe kıvamına gelecekler. 

Bugün birçok Alevi kurumunun başta inanç kurullarının başlarındaki zatlar olmak üzere, cem evlerinde ağırladıkları ve kapalı kapılar ardında anlaştıkları İran'ın Alevileri Şiileştirme projesinin alt yapısını oluşturmak için çabalıyorlar. "İslam'ın özü biziz" diyerek, batından uzaklaşıp gittikçe zahire bulaşan sözde Alevilerin varacakları son nokta; Alevi öğretisi ile taban tabana zıt gerici Şia bataklığından ibarettir. 

01-iran.jpg01-iran-muslim-kaya.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum
İlgili Haberler