İŞTE Hasret Gültekin anıtı önünde poz verip sonra yıkan Hınzır paşa: Sinan Kırmızıçiçek!

İŞTE Hasret Gültekin anıtı önünde poz verip sonra yıkan Hınzır paşa: Sinan Kırmızıçiçek!

Pir Sultanın dediği gibi, "ille dostun gülü yaralar beni" demiyeceğiz. Dostumuz değilsiniz, Alevi değilsiniz, aslına bakarsanız hiçbir halt değilsiniz.

A+A-

Ekmek teknesi olsun diye kurulan Düzgün Baba Cemevine konan modern bir Hınzır Paşa: Sinan Kırmızıçiçek

sinan-kirmizicicek.jpg

duzgun-bawa-cemevi-dersim.jpg

ali-kilic-dag-001.jpg

Ali Kılıç'a özel yalakalık reklam panosu kutsiyeti bozmuyor ama Hasret Gültekin anıtı bozuyormuş! Öylemi et kasap-lokantacısı Sinan Kırmızıçiçek?

Hasret'in heykeli kutsiyeti bozmuş, Sivas'ta katledilen 33 canın ismi kutsiyeti bozmuş ama 30 tonluk su deposu kutsiyeti bozmamış, otopark bozmamış. Ve hatta kutsal dedikleri toprakları dolguyla doldurmak da kutsiyeti bozmamış.
Belediye başkanına teşekkür tabelası da bozmamış bu kutsiyeti...

hasret-gltekin-anit2.jpg

Alevi Haber olarak Hasret Gültekin'in eşi sayın Yeter Gültekin ve diğer şehit ailelerimizi inciten herkesin tamda karşısındayız. Sinan Kırmızıçiçek isimli Hızır paşayı istifaya davet ettik.Etmeyeceğini biliyoruz çünkü orası bir Cemevi değil Sinan Kırmızıçiçek'in kasaphanesidir. Satacağı eti temin ettiği mekandır, kışlık kavurmasını hazırladığı mekandır, rakı sofrasındaki mezesinin et kaynağıdır.
Kan ve can üzerine inşa ettiği 'Ekmek' teknesidir. Haram olsun.

Yakılmıştık, şimdi de yıkıldık...
Pirim Pir Sultanın dediği gibi, "ille dostun gülü yaralar beni" demiyeceğiz. Dostumuz değilsiniz, Alevi değilsiniz, aslına bakarsanız bir halt değilsiniz. Ve yalan söylüyorsunuz, utanmadan... Bu konuyla ilgili ilk arandığımda; Gültekin Ailesinin ve diğer ailelerin haberi, RIZALIĞI var mı diye arandım. Elbette var dedim... Ki, Hasret ile bitmesini bekliyorduk. Yıktınız... İnsana, vicdana, geleceğe dair umutlarımızıda yıkarak... Zavallı ve yarınsızsınız... Yıkarken kimden RIZALIK aldınız, merak ediyorum. İnsanım diyen herkesin ahını aldınız. Soluk alamazken bir yumrukta siz soktunuz boğazımıza... Ama Hasret'imizin dediği gibi " Yükümüz bulgur değil Yunus, Yükümüz yürek"...
Siz de olmayan...

Y. Gültekin

......

Düzgün Baba dağının etrafına 2 cemevi yapılırken taşlar, toprak yerinden olurken,
yolu parke taşlarıyla yapılırken, Ana Haskar çeşmesinin suyu aşağı çekilirken, kurbanlar parçalanırken, kurban etleri Nazimiye kasaplarına satılırken, kurban etleri içki masalarınızda meze edilirken, gelen ziyaretçileri rahatsız edip dilenenler varken mekan rahatsız olmadı!

AMA Hasret Gültekin'in heykelinden rahatsız oldunuz ve birden İŞİD argümanı kokan onursuz bir kutsiyeti hatırladınız öyle mi?

Alevi Haber - Hıdır Ecel

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler