Hasret Gültekin anıtını yıkan Sinan Kırmızıçiçek sahte profilinden ALEVİ HABERE TEHDİT

Hasret Gültekin anıtını yıkan Sinan Kırmızıçiçek sahte profilinden ALEVİ HABERE TEHDİT

Kutsalımız dediği dağın eteğini Maltepe Bld. Başkanının resimleriyle süsleyen, birçok yere betonlaştıran rantçı Sinan Kırmızıçiçek isimli feodal, yöre milliyetçiği ve ırkçılık yapan rantçı sitemizi tehdit ediyor.

A+A-

Hep tekrarını yaşadığımız bir klasik: Tesbitimiz doğrudur-yanlıştır tartışılır; kendimizce bir yanlışı meydana sereriz, kurumun biri çıkar ve 'o bizim arkadaşımızdır, yedirtmeyiz' der.

Bu kez karşımıza dikilen cenah kendilerini Kürt yurtseveri olarak tanıtan ve düzgün baba dağı eteklerine kasaphane gibi bir dernek konduran Sinan Kırmızıçiçek isimli bir kurt ve yakın korumalığını yapan D.A.D. isimli yapılanma oldu. Bu kurt kuzu peşinde koşan kurtlardan. Kendisini 'kürt' olarak kamufle ediyor.

Günde bazen onlarca kurbanın kesildiği bir noktaya tezgahı kurmuş, etleri ticari olarak satacak soğutucularla donatacak kadar işleri büyüterek adeta kasaphane gibi bir altyapıyı oluşturmuş bir din simsarı.

Hasret Gültekin anıtının dikilmesini sonrası önünde poz veren sonra yıktıran bu kurdu savunan ise D.A.D. isimli 'rehaq' söylemini ağızlarına sakın eden ama realitede Arap müslümanlığına biat eden bir yapılanma var.
D.A.D. yaptığı birkaç açıklama ile ne kadar basiretsiz ve ilkel biryerde konumlandığını kanıtlamış olup artık birçok Alevi kurumunun muhatap dahi almayacağı bir yalnızlığa terkedilmiş durumdadır.

D.A.D. ve Sinan Kırmızıçiçek Hasret Gültekin anıtının yıkılmasının başsorumlularıdır.

Bunu ifşa eden birçok haberlerimiz sonrası Sinan Kırmızıçiçek isimli kişi kullandığı abderuz acestes isimli sahte hesap üzeri sitemiz yöneticilerinden Hasan Erdal arkadaşımızı tehdit etmiştir. 

İşte o tehdit ve altında tehdite cevabımız:

sinan-kirmizicicek-tehdit.jpg

Sinan Kırmızıçiçek Dersimde HDP'ye çekilen operasyonlarda gözaltına alınmış ve sorguda HDP'li olmadığını beyan etmiş, HDP'li yoldaşlarını satmış, ihbarclılık yapmış bir Doğu Perinçek benzeri bir işbirlikçidir.
Sinan Kırmızıçiçek'in din simsarlığı ile konduğu etten 1,5 porsiyonluk tabak kapmak için etrafını sarmalayan D.A.D. isimli yapılanmada ne kadar basiretsiz, feodal, yöreci, ırkçı olduğunu yaptığı açıklamalarla gösterdi.

Sinan Kırmızıçiçek senin ve sana omuz veren ağababalarının tehditlerinden çekinen senin gibi haysiyetsiz ve şerefsizdir.
Hodri meydan!

Alevi Haber ne devletten ne de legal veya illegal kişi, kurum, vakıf, dernek, federasyon, konfederasyon, örgüt ve yapılanmadan kormadı, korkmaz.

Konuyla ilgili Haberler aşağıdadır.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler