İşte Hüseyin Ulusoy'a 'Irkçı-Haramzadeler Meclisi' fikrini aşılayan akıl hocaları

İşte Hüseyin Ulusoy'a 'Irkçı-Haramzadeler Meclisi' fikrini aşılayan akıl hocaları

Kısa bir süre evvel Hüseyin Hürrem Ulusoy öne sürülerek ilan edilen Ocakzadeler Meclisi adlı hizipçi organizasyonun akıl hocası olan 2 isim kimdir?

A+A-

www.AleviHaber.com ÖZEL - Kısa bir süre evvel Hüseyin Hürrem Ulusoy öne sürülerek ilan edilen ve Aleviler arasında ''Irkçı-Haramzadeler Meclisi'' diye adlandırılan Ocakzadeler Meclisi adlı hizipçi organizasyonun akıl hocası olan 2 isim kimdir, sizler için araştırdık.
Araştırmamıza dahi gerek kalmadan Alevi haber ihbar hattımıza bu isimler hakkında birçok özel bilgi iletildi.

İlk isim MHP'li olduğu bilinen ve Aleviler arasında taban çalışmasında kullanılan Kürt kökenli bir Türk ırkçısı olan Ali Rıza Özdemir

Kendiside zaten Türkçü-ırkçı-milliyetçi olduğunu saklamıyor.

MHP'li eski eli kanlı birçok isimle sıkı dostlukları var. Aşağıdaki resimde meşhur ülkücü-faşist Muhittin Çolak ile yanyana. Çolak, ülkücülerin Alevi katliamları gerçekleştirdiği 70'li yıllar dahil uzun süre milliyetçi-ırkçı siyasal yapılanmalar içerisinde önemli görevler üstlendi. MHP'de bir süre genel başkan yardımcılığı görevi de üstlendi. Alparslan Türkeş'in en fazla güvendiği isimlerden birisiydi. 

muhittin-colak-001.jpg

Aşağıdaki resimde ise sözde Alevi dedesi olan ve sosyal medyada demokrat-sol-devrimci-kızılbaş kişi ve çevrelere uluyan bir başka MHP'li faşist Mansur Kılıç ile girdikleri muhabbeti okuyabilirsiniz. Bu Mansur Kılıç isimli faşist Irkçı Haramzadeler meclisinin bayraktarlığını yapan düşkünlerden birisidir. 

ali-riza-ozdemir-mansur-kilic.jpg

Aşağı resimde beraber çay içecek kadar samimi olduğu bir başka ırkçı-faşist eski MHP'li, şimdilerde Zafer Partisi şefi Ümit Özdağ ile beraber.


umit-ozdag-mhp-iyiparti.jpg

Sözde Kemalist ve Atatürkçü olduğunu iddia eden Ali Rıza Özdemir'in Alevilik ve Laik yaşama ne kadar uzak olduğunu ispatlayan bir kare aşağıda. Kendisi Alevilikten kopmuş ve Hacı Bektaş Dergahını karıştırmak için görevlendirilmiş ırkçı bir misyonerdir.

ozlem-dagdelen-002-001.jpg


İkinci isim ise çelişkilerin ete kemiğe büründüğü bir isim: Ali Timurtaş Özmen

Ocağına bağlı taliplerinin Sünnileşmiş olmasından yakınan ve kendisi şu anda Alevilik adına sözde Ocakzadeler Meclisi oluşumunun sözcülüğüne soyunan (bu makama kendi kendisini atamıştır, bize bu yönde bilgiler ulaştı) ve İslamı-sünnilik ile arasına mesafe koymuş olan Alevileri İslami asimilasyona yönlendirdiğini YA çözemeyecek kadar öngörüsüz YA DA karanlık bir projenin uzantılığını yapan Malatya-Yazıhan-Karaca köyü kökenli Türkçü bir avukat olan Ali Timurtaş Özmen.

Ali Timurtaş Özmen ile ilgili ortada dönen iddiaları sıralayacak olursak;

1- Ali Timurtaş Özmen Dede soyludur fakat hakkında açılmış soruşturmalara baktığımızda bırakalım Alevi dedeliği yapmayı, sıradan bir Alevi dahi olamayacak kirli işlere bulaştığı yönünde iddialar vardır.
Bu iddiaların doğru olması kendisinin Alevi Cem'lerine dahi giremeyecek ve nefsine yenik düşüp özünü dara çekmesi gereken birisidir. Bu konumdan sözde ''Ocakzadeler Meclisi'' sözcülüğüne terfi etmek bu kadar basitmidir?
Gerekçesi;
Ali Timurtaş Özmen'in 3 ayrı eyleminden dolayı ''dolandırıcılığa eksik teşebbüs'' ve ''cürüm işlemek için teşekkül oluşturmak'' suçlarından 2 yıl ile 5 yıl arasında değişen ağır hapsi gibi adli soruşturmaya uğramış bir isimdir.

Konuyla alakalı ulaştığımız bir kaynakta aynen şu ifadeler yer alıyor:

İddianamede, Ankara Barosu avukatlarından Ali Timurtaş Özmen'in, Niksar Asliye Ceza Mahkemesi tarafından yürütülen soruşturmada bilirkişi olarak belirlenen Ankara Asliye Ceza Mahkemesi'nden, 7.5 milyar lira karşılığında suç unsuru olmadığına yönelik rapor alacağına ilişkin Gemici ile temas kurduğu anlatılan iddianamede, ancak Özmen'in bilirkişilerle herhangi bir temas kurmadığının belirlendiği kaydedildi. İddianamede, Özmen'in, Gemici ile Vezirköprü'deki tutukluların tahliyesini sağlayabileceği yönünde görüşme yaptığı da anlatılarak, bu iş karşılığı avukatın hesabına 350 milyar lira ve 200 bin dolar yatırıldığı, ancak tahliyelerin gerçekleşmemesi üzerine paranın iade edildiği belirtildi.

Kaynaklar:
https://www.alevihaber.com/salpazari-belediye-baskani-3-avukat-ve-farmed-ilac-firmasi-genel-muduru-hakkinda-yarg-44705h.htm
https://www.tgrthaber.com.tr/haber/189719.html

ali-tumurtas-ozmen.jpg

Durum böyle iken Ali Timurtaş Özmen Alevilerin kutsalı Hacıbektaş Dergahı Postnişisi Veliyettin Ulusoy'a dil uzatacak hadsizliğe ve hizip oluşturma işlerine bulaşmıştır.
 

Alevi Haber ÖZEL -  Erkan Birdemir

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
İlgili Haberler