Siyaset ve iş dünyası bu düğünde buluştu

Siyaset ve iş dünyası bu düğünde buluştu

Siyaset ve iş dünyası bu düğünde buluştu  İşadamı Selahattin Özel ile Deniz Özkan, Termal Princess Hotel'de düzenlenen...

A+A-

Siyaset ve iş dünyası bu düğünde buluştuSiyaset ve iş dünyası bu düğünde buluştu
 
İşadamı Selahattin Özel ile Deniz Özkan, Termal Princess Hotel'de düzenlenen törenle yaşamlarını birleştirdi. Nikaha, iş ve siyaset dünyasından çok sayıda ünlü katıldı.

Alevi Federasyonu Eski Başkanı işadamı Selahattin Özel ile Narlıdere Belediyesi Nikah Memuresi Deniz Özkan, düzenlenen törenle yaşamlarını birleştirdi. Termal Princess Hotel'de düzenlenen nikah törenine CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, Türk halk müziği sanatçısı Musa Eroğlu'nun da aralarında yer aldığı çok sayıda konuk katıldı. Posta Gazetesi'nin "Aşk Doktoru" Mehmet Coşkundeniz de kayınpederinin nikahında yer aldı. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur'un kıydığı nikahın tanıklıklarını İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, Musa Eroğlu, eski Yol TV sahibi tiyatro sanatçısı Necati Şahin, Avrupa Alevi Federasyonu İkinci Başkanı Hıdır Temel ve Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mustafa Tümay üstlendi. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile CHP Genel Sekreteri Önder Sav nikaha kutlama telgrafı gönderdi.

Hatıra fotografı çektirdiler

Mehmet Ali Susam, Abdül Batur, Deniz Özel, Musa Eroğlu, Selahattin Özel, Hıdır Temel, Necati Şahin ve Mustafa Tümay çiftlerin bu mutlu geceyi geceyi böyle ölümsüzleştirdiler. 

Mehmet KURT / İZMİR (DHA) - HÜRRİYET - 13 Aralık 2008

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.