Yüksel Bilgin'e suikast iddiası sonrası yapılan alçakça provokasyon

Yüksel Bilgin'e suikast iddiası sonrası yapılan alçakça provokasyon

Avusturya Alevi İnanç Toplumu (ALEVI) tarafından yapılan bir açıklamada detaya girmeden başkanları Yüksel Bilgin'e yönelik bir suikast planının Avusturya devleti tarafından ortaya çıkarıldığı duyuruldu.

A+A-

23 Eylül 2020 tarihinde Avusturya Alevi İnanç Toplumu (ALEVI) Genel Başkanı Yüksel Bilgin'e yönelik bir suikast planı Anayasa ve Terörle Mücadele Viyana Devlet Dairesi (LVT) yetkilileri tarafından bildirilmiş.

Avusturya Anayasayı Koruma Dairesi'nden bugün ALEVI Genel Başkanı Yüksel Bilgin'i arayarak kendisine yönelik 'Avusturya’da saldırı düzenlemek için görevlendirilen birinin hedef kişileri arasında sizin de isminiz var' denmiş.

Buraya kadar herşey bir nevi normal bilgi bazlı sunulmuş fakat bu bilgiyi kamuoyu ile paylaşan Yüksel Bilgin yazının altına yapılan yorumlarda bu suikast planının sanki Aleviliği İslami eksende görmeyen ve kabul etmeyen farklı Alevi çevreleri tarafından planlanmış olabileceğini ima eden İbrahim Bahadır, Murtaza Demir ve Ali Yaman başta olmak üzere kodlanan bu aşağılık şerefsizlik abidesi her yoruma beğeni koyması, konuya açıklık getirmemesi ve kendileri gibi İslamcılık bataklığında debelenmeyen diğer Alevileri ve Alevi kurumlarını bu suikast girişinin arkasındaki tetikçi güç olarak itham etmeye çalışmaları TARİHİ BİR ŞEREFSİZLİKTİR.

BU UTANÇ MADALYASI YÜKSEL BİLGİN, MURTAZA DEMİR, ALİ YAMAN ve İBRAHİM BAHADIR'ın boyunlarına çan ile asmak gerekir.

murtaza-demir-serefsizi.jpg

ali-yaman-serefsizi.jpg

ibrahim-bahadir-serefsizi.jpg

Açıklamalarındaki şu kısım resmen alçaklıktır:

'Son dönemlerde Genel Başkanımız Yüksel Bilgin ve kurum yöneticilerimize yönelik belirli kurum temsilcileri ve kişiler tarafından yapılmasında sakınca görülmeyen, hatta teşvik edilen itibarsızlaştırma, iftira kampanyası, ayrımcı, kin ve nefret dili ancak bu tür alçakça girişimleri tetikler, cesaretlendirir, azmettirir. Oluşturulan iklimin ciddiyetini vurgulamak ve tüm yetkililere sorumluluklarını hatırlatmak üzere bu talihsiz duyuruyu yapmanın da bizim görevimiz olduğu kanaatindeyiz.'

avusturya-alevi.jpg

GELELİM GERÇEKLİĞE:

Değerli okurlarımız,
Meselenin yani bu suikast tehlikesinin arkasında yatan gerçeklik T.C. Devleti M.İ.T. mensubu olduğunu iddia eden FEYYAZ Ö. isimli bir şahıs Avusturyada teslim olup birçok ismi öldürmekle görevlendirildiğini beyan etmesidir ve bu isimler arasında bu provokasyonun temelini oluşturan Yüksel Bilgin'de varmış.
Olayın aslı FETÖCÜ bir eski M.İ.T. perspnelinin Avusturyada kalabilmek için sıraladığı safsatalardır.
Bu çapsız şeref yoksunu Humeyni tohumları bu şişirme gelişmeden nemalanmak için bu pislikte debelenerek bir kazanım elde edeceklerini sanmaktadırlar.

Kaynak: https://zackzack.at/2020/09/23/anschlaege-sollen-wien-ins-chaos-stuerzen-erdogan-terrorist-packt-aus

Gönül isterdi ki onursuz açıklamayı yaparak diğer Alevi çevreleri hedef gösteren bu çapsız düşkünle ilgili dayanışmacı ve dostane bir haber yapalım ama gördüğünüz gibi M.İ.T.'in planladığı iddia edilen bir suikastı dahi diğer Alevilere mal eden bu onursuz kişiler kayışı koparmışlar.
Utanmadan sıkılmadan diğer Alevi insanları böyle bir alçaklıkla suçlamak onursuzluk ve şerefsizliktir.

Aynı açıklama altında doğru bir tavır sergileyen Suredar Kaya'yı tebrik ediyoruz.
Yapılan bu onursuz açıklamada kodlanan alçaklığa taviz vermeyip olayın gerçek yüzünü ortaya çıkaran bir açıklama ve paylaşımda bulunmuştur.

Hıdır ECEL / AleviHaber.com - St. Pölten

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
İlgili Haberler