CAN TV Programcısının Cumhur İttifağı adayıyla Dansı

CAN TV Programcısının Cumhur İttifağı adayıyla Dansı

Lafa gelince İzzettin Doğan ve benzerlerini yerden yere vuran CAN TV'nin yayınlarında MHP adaylarına platform sunmasının arkasında ne yatıyor? Bizler mi çok apolitiğiz yoksa CAN TV programcısımı çok politik !?

A+A-

Seçimlere 3,5 gün kala ve Faşist baskıların doruk yaptığı şu günlerde, CAN TV'nin bazı oldukça ilginç kişileri konuk olarak alıp Aleviler adına konuşturması, buna platform sunması dikkatlerimizden kaçmıyor.
Bu isimlerden birisi Mersin Toroslar Cemevi kurucusu Mehmet Şahin olarak lanse edilen Mehmet Şahin'di.
Mehmet Şahin'in katıldığı CAN TV'deki programını yapımcısı köylü kurnazlarının Mehmet Şahin'in siyasi kimliğini saklayarak kendisini sadece 'Toroslar Cemevi Kurucu Üyesi' diye sunmasını bir ahlaksızlık örneği olarak tarihe not olarak düşüyoruz.
Bu çıkış noktasından baktığımızda, misyonuna bakmadan İzzettin Doğan'a söz hakkı verip ''Alevi Dedesi'' diyede sunulabilinir!

Yayının alt kısmında hayatını kaybeden, canını ölüme yatıran, gece Jandarma eşliğinde zorla toprağa verilenlerle ilgili haber başlıklarının aktığı CAN TV'nin telefonda ağırladığı konuğu Mehmet Şahin kimdir?
Bu kişiyi yayına alan Zeynel Gül'ün amacı ve misyonu nedir?


Kimdir bu Mehmet Şahin, necidir, durduğu yer neresidir, kendisinden dinleyelim?

Evet Mehmet Şahin Cumhur İttifağının MHP Mersin Toroslar Belediye Meclis Üyesi adayıdır, Alevi kökenlidir ve Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkan Yardımcısıdır.

Videoda elini vicdanına koyarak ALEVİ selamıyla poz vererek Alevi katillerinin hizmetçiliğini yapan Mehmet Şahin!

Alevilerin baş düşmanlarının kulluğunu yapanlara söyleyecek birkaç sözümüz elbette olacaktır.

Seni ve seni Alevilere 'kanaat önderi' edalarıyla sunanları teşhir etmeye devam edeceğiz ! 

CAN TV'de Zeynel Gül tarafından hazırlanıp sunulan SÖZÜN ÖZÜ adlı programına  25.03.2019 günü telefonla bağlanarak katılan Mehmet Şahin'in kim olduğunu Zeynel Gül bilmiyormu?


Zeynel Gül herşeyi gayet iyi biliyor, hemde çok iyi biliyor, ekran resminde görüleceği üzere gidip ilgili Belediyenin MHP'li adayı Atsız Afşın Yılmaz'ın  Mehmet Şahin'i aday olarak sunduğu videolu paylaşıma BEĞENİ koyacak kadar konuya ve kişilerin konumlarına hakim..!

Kendisi bir göçmen olmasına rağmen, özel Facebook sayfasında Suriyeli göçmenleri hedef göstermek, Devrimci ve Sosyalist Alevilere saldırmakla ün yapan, Aleviliği İslam potasında eritme çalışması yapan bazı Şiacılara kol kanat gererek, can siparene bir şekilde savunan CAN TV Sözün Özü programı yapımcısı Zeynel Gül aşağıdaki yorumda görebileceğiniz üzere Facebook'ta bu rezaleti beğenmektente geri kalmamış!atsiz-mhpli.jpg

30 yıllık Alevi örgütlenmesinin varabildiği tek kazanım Alevi katili faşistlerin belediye meclis listelerinde koltuk kapmak oldu.

Mehmet Şahin'i MHP'ye Cumhur ittifakı belediye meclis üyesi adayı olarak bazı Alevi kurum başkanlarının resmen önerdiği biliniyor. CHP'ye önerdikleri isimler karşılık bulmamıştı ama anlaşılan MHP'de işe yaramış.

Alevi toplumu tarihinin hiçbir döneminde kendi değerlerinden nemalanıp katillerinin piyonlarına dönüşen bu denli kokuşmuşluğa şahit olmamıştır.

Bunun birde CAN TV'nin üstlendiği misyon bazında Kürt Halkı boyutu var...!
CAN TV kimlerin ödediği bedellerle ve verdiği destekle varolmuştur?
Zeynel Gül CAN TV gibi bir TV kanalında MHP'lilere yayınlarında Platform sunma cüretini kimden ve nereden almaktadır?
CAN TV Yöneticileri bu konuda ne düşünüyorlar? Yayına alınan kişiler hakkında detaylı bilgileri varmıdır?

Şu bir gerçek ki; birilerinin Kürtlerin ve Alevilerin sırtından Televizyonculuk yapıp, yayınlarına Kürt düşmanlarını alması çok çarpıcı bir durumdur.
Yayın duyurusunda Mehmet Şahin'in siyasi kimliğini perdeleyen Zeynel Gül'ün bu tutumu noktasında CAN TV yönetimi ne düşünmektedir?

Maddi ve manevi desteğinide ağırlıklı olarak Alevilerden ve Kürt Halkından alan CAN TV'ye çağrımızdır:

-Dostu düşmandan ayırt edecek kadar meselelere hakim olarak sorumlu yayıncılık yapmak zorundasınız!
-Kürt Halkına sırtını yaslayıp, Kürt Halkının kan emicilerine Platform sunan programcılarınıza DUR demek zorundasınız!
-Açık Faşizmin yanında saf tutanları 'Alevi kanaat önderi' edalarında sunulmasından rahatsızlık duymuyormusunuz?

CAN TV'ye soruyoruz: Hergün onlarca insanımızın en demokratik hakları hiçe sayılarak gözaltına alınıp-tutuklandığı, legal parti çalışması yapanlara göz açtırılmadığı bir süreçte ve de yerel seçimlere 3-4 gün kala CAN TV ekranlarında MHP'lilerin ne işi var?


AleviHaber.com Sitesi


 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
İlgili Haberler