Zeynel Gül kliği İllegal belge yayınladı

Zeynel Gül kliği İllegal belge yayınladı

CAN TV çatısı altında yuvalanan Zeynel Gül kliği, MHP'li Mehmet Şahin'i eleştirdiği için Edremit PSAKD Derneğini ve Genel Sekreterini hedef alarak sosyal medyada BELGE yayınladılar..!!!

A+A-

CAN TV 'Sözün Özü' programı yapımcısı Zeynel Gül ve etrafında oluşturduğu Turancı klik sosyal medya hesapları üzerinden klik arkadaşları MHP'li Mehmet Şahin'i eleştirdiği için Edremit PSAKD şubesini ve şube Genel Sekreteri Hüseyin Altay'ı hedef almaya başladılar.
CAN TV'de birçok kez Zeynel Gül'ün konuğu olarak sahne alan İbrahim K. özel sosyal medya hesabı üzerinden illegal olarak Edremit PSAKD eski ve güncel dernek yönetiminin maddi varlık devir teslim tutanağının BELGESİNİ paylaştı.

edremit-psakd-2.jpg

Zeynel Gül kliğinin Edremit PSAKD şubesini ve MHP'li Mehmet Şahin'i eleştirdiği için şube Genel Sekreteri Hüseyin Altay'ı hedef alarak mevcut yöneticilerin teslim aldıkları Dernek parasını ''buharlaştırdıklarını'' iddia ettiler.

Kurumsal bir tutanağın illegal bir biçimde elde edilerek sosyal medya üzerinden yayınlanmasının yasal sakıncalarından haberdar olmadıkları görülen Zeynel Gül, İbrahim K. ve diğer belge altında yorum yapan klik üyeleri hakkında yasal işlem başlatılacağı ve kişisel tazminat davası açılacağı bildirildi.

zeynel-gul-kimdir.jpg
İllegal olarak sosyal medyaya düşürülen tutanaktaki bahis konusu ''zimmete geçirildiği'' veya illegal bir biçimde ''buharlaştırıldığı'' iddia edilen paranın

YTL olarak 13.414,59,

USD olarak 14.138,24 olduğu belgede okunur olarak sunuldu.

Ayrıca belgedeki tüm özel bilgilerin karartılmadan sunulduğu ise dikkatlerden kaçmadı.

İlgili paylaşımın ekran resimlerinin alınarak gerekli girişimlerin yapılacağı yönünde bilgiler Alevi Haber kaynaklarına ulaştı.

.........

Belgenin sosyal medya üzeri paylaşımından kısa bir süre sonra sitemiz Alevi Haber mail adresine Zeynel Gül ve kliğiyle ilgili bazı yazılı bilgiler, görsel ve ses kayıtları içeren bilgi ve BELGELER adını saklayan bir kişi tarafından iletildi.
İletilen bilgilerin doğruluğunu ve sorunsuz olarak yayınlanabilirliğini teyit edebilmemiz durumunda önümüzdeki günlerde Alevi Haber olarak yayınlamayı planlıyoruz. İllegal olarak elde edilmiş bazı özel belgelerin yayınlanmasının yasal olarak sorun teşkil edebileceğini gözönünde bulundurarak konu Hukuk Danışmanlarımızın incelemesinden sonra nihai karara bağlanacaktır.

...........

CAN TV çatısı altında program yapan Zeynel Gül ve etrafını çevreleyen Turancı kliğin PSAKD yapılanmasını hedef alıp illegal olarak belge yayınlamasının PSAKD Edremit şubesi bazında PSAKD yapılanmasına cephe açmasına CAN TV yönetimi ile PSAKD Genel Merkezinin nasıl bir tutum sergileyeceğini Alevi Haber olarak izlemeye devam edeceğiz.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler